Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ έτρεξαν σε μαραθώνιο στις Σπέτσες (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τερμάτισε στον αγώνα δρόμου

Τη γραμμή του τερματισμού στον αγώνα δρόμου των 5 χιλιομέτρων του Spetses Mini Marathon πέρασαν λίγο μετά τις 10:00 το πρωί ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύντροφός του Τάιλερ Μακμπέθ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο νησί, όπου διαθέτει και σπίτι, από την Πέμπτη, ενώ χθες επιδόθηκε σε γυμναστικές ασκήσεις προετοιμασίας για τον αγώνα.

Η διαδρομή ξεκίνησε από το Ποσειδώνιο.

 

 

Ο κ. Κασσελάκης δήλωσε ότι δεν πήγαινε για την πρωτιά αλλά για τη διαδρομή. Εμφανίστηκε χαλαρός, με τα γυαλιά του, τα οποία και δεν αποχωρίστηκε ούτε κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ωστόσο αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις. Τελικώς μπορεί να μην τερμάτισε πρώτος, ωστόσο μετά το τέλος της διαδρομής έδειξε χαρούμενος φορώντας το μετάλλιό του. 
 

 

Το Spetses mini Marathon είναι διεθνής αθλητική διοργάνωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο νησί. Η διοργάνωση περιλαμβάνει τρία αγωνίσματα στίβου 5, 10 και 25 χλμ. και τρεις αγώνες κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας 1,5 χλμ., 3 χλμ. και 5 χλμ., καθώς και εκδηλώσεις για παιδιά.

Μετά το αθλητικό τριήμερο στις Σπέτσες, ο κ. Κασσελάκης έχει προγραμματίσει επίσκεψη στην Κύπρο, το διάστημα 3-5 Οκτωβρίου.

Η ζαχαροπλάστης και η... τούρτα για την Φάρλι 

Εν τω μεταξύ το γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο του Κασσελάκη στο TikTok. 

Στις Σπέτσες, μία κοπέλα πέτυχε τον Στέφανο Κασσελάκη με τον σύντροφό του Τάιλερ, χθες, οπότε και το ζευγάρι έκανε προπόνηση για να τρέξει στον σημερινό αγώνα των 5 χλμ. του Spetses Mini Marathon.

Η Αλεξάνδρα (το όνομα της φίλης) δεν έχασε την ευκαιρία να βγάλει ένα βίντεο, με τίτλο «όταν βρίσκεις το κρας της φίλης σου τυχαία», για τη φίλη της τη Γιώτα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έστειλε το δικό του μήνυμα προς τη Γιώτα, λέγοντας «Γιώτα, μην φανατίζεσαι να απαιτείς πράξεις», χωρίς να είναι σαφές, αν υπάρχει κόμμα ανάμεσα στο «μην φανατίζεσαι» και στο «να απαιτείς πράξεις» ή όχι. 

Λίγο αργότερα όμως, η (πολύ καλή φίλη) Αλεξάνδρα αποφάσισε να μπει σε πιο προσωπικά ζητήματα και να ανοίξει παρτίδες με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, εξηγώντας ότι η Γιώτα είναι ζαχαροπλάστης και θέλει να του φτιάξει τούρτα, είτε για τον ίδιο, είτε για τον Τάιλερ, είτε για τη σκυλίτσα τους Φάρλι.

«Η Φάρλι έχει γενέθλια την 1η Δεκεμβρίου», απάντησε ο κ. Κασσελακης, ενώ στη συνέχεια ξαναμπήκε στο πλάνο για να συμπληρώσει: «γίνεται 4 ετών».

@alek_pa.p

@Giota Georgiadou τι άλλο θα κάνω για εσένα 😄 #kasselakis #viralvideo

♬ πρωτότυπος ήχος - Alexandra Papagiannakou

Πηγή protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ