Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Άγιος Παντελεήμονας: «Μπήκα μπροστά για να μην κάνει κακό στα παιδιά και με πυροβόλησε»

Τι είπε η 45χρονη σύζυγος του θύματος στους αστυνομικούς

Τα δραματικά λεπτά που οδήγησαν στον θάνατο του συζύγου της περιγράφει η 45χρονη γυναίκα, που τα ξημερώματα της Κυριακής είδε τον 74χρονο γείτονά τους να πυροβολεί και να σκοτώνει τον σύζυγό της πριν στρέψει το όπλο και στην ίδια στο διαμέρισμά τους στον Άγιο Παντελεήμονα.

Η 45χρονη γυναίκα μίλησε στους αστυνομικούς μέσα από το νοσοκομείο και περιέγραψε όλα όσα διαδραματίστηκαν στην πολυκατοικία του Αγίου Παντελεήμονα.

Όπως μετέδωσε το Mega, η ίδια είπε στους αστυνομικούς: «Είχαμε βγει σε ένα μαγαζί για φαγητό. Μαζί μας ήταν και ο 74χρονος, τον οποίο με τον σύζυγό μου γνωρίζουμε τουλάχιστον 10 χρόνια. Μετά επιστρέψαμε στην πολυκατοικία που μένουμε και ο καθένας πήγε στο διαμέρισμά του. Ο (…) ήταν μεθυσμένος».

Πρόσθεσε, δε: «Λίγα λεπτά αργότερα ακούσαμε που μας χτυπούσαν το κουδούνι. Ανοίξαμε και είδαμε τον (…) να κρατά όπλο και να φωνάζει “κάτι μου ρίξατε στο ποτό και έχω γίνει χάλια”. Πριν προλάβουμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει, σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε τον σύζυγό μου στο κεφάλι. Τα παιδιά έτρεξαν να δουν τι συνέβη. Μπήκα μπροστά για να μην τους κάνει κακό και με πυροβόλησε».

 «Φονιά, σκότωσες τον μπαμπά μου»

Γείτονας του ζευγαριού σημείωσε πως άκουσε το παιδί να φωνάζει:

 «Άκουσα τις φωνές της κοπέλας που πιθανόν ήταν η κόρη του θύματος. Το κορίτσι φώναζε “φονιά, φονιά. Βοήθεια. Σκότωσε τον πατέρα μου. Βοήθεια”. Και καλούσε τους γείτονες για βοήθεια.

Βέβαια, εκείνη την ώρα οι περισσότεροι γείτονες κοιμόνταν. Άκουσα κάτι σαν ήχο, σαν μπαμ και μετά άκουσα τα κλάματα. Έναν πυροβολισμό άκουσα εγώ, τώρα άλλοι λένε πως έπεσαν τέσσερις. Είδα τον δράστη την ώρα που τον συλλάμβαναν και έμπαινε στο περιπολικό. Δεν βγήκε αμέσως. Κανείς δεν βγήκε αμέσως, μόνο οι γυναίκες που έκλαιγαν και το παιδί. Δεν είχαμε καταλάβει στην αρχή τι έγινε και ακόμη και η Αστυνομία ρωτούσε για πολλή ώρα να μάθει ακριβώς τι έγινε», ανέφερε ο αυτόπτης μάρτυρας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ