Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πέλλα: Παρά λίγο τραγωδία σε κυνήγι - Νεαρός τραυμάτισε 71χρονο

Ένας 27χρονος πυροβόλησε απρόσεκτα ένα θήραμα και το μονόβολο σκάγι τραυμάτισε στον ώμο έναν 71χρονο που κυνηγούσε μαζί του

Από τύχη και μόνο αποφεύχθηκε μια τραγωδία σε κυνήγι αγριογούρουνων στην περιοχή Παλαίφυτο της Πέλλας, όταν ένας 27χρονος πυροβόλησε απρόσεκτα ένα θήραμα και το μονόβολο σκάγι τραυμάτισε στον ώμο έναν 71χρονο που κυνηγούσε μαζί του, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Στην ομάδα συμμετείχαν άλλοι τέσσερις κυνηγοί από χωριό της Σκύδρας, οι οποίοι έβαλαν τον τραυματία στο αυτοκίνητό τους και τον μετέφεραν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται στην εντατική έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο. Σε βάρος του 27χρονου που τον τραυμάτισε σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και κρατείται ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή Πέλλας.

Αυτοπυροβολήθηκε κυνηγός

Μια αδέξια κίνηση προκάλεσε τον αυτοτραυματισμό ενός 57χρονου που είχε πάει για κυνήγι στην περιοχή του Μικρόκαμπου στο Κιλκίς. Στην προσπάθειά του να πιάσει την καραμπίνα που ήταν κρεμασμένη στην πλάτη του, το όπλο εκπυρσοκρότησε και τραυματίστηκε στο πόδι. Ο κυνηγός διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Κιλκίς όπου νοσηλεύεται χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Πηγή: Protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δολοφονία Λυγγερίδη: Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε προφυλακισμένος κατηγορούμενος
Το περιστατικό σημειώθηκε στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ όταν ο 31χρονος άρχισε να κόβεται με την τηλεκάρτα
Δολοφονία Λυγγερίδη: Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε προφυλακισμένος κατηγορούμενος