Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κλειστά σχολεία για 2 + 2 μέρες για τις εκλογές

ekloges

Ποιες μέρες δε θα λειτουργήσουν τα σχολεία

Κλειστά από δύο έως και τέσσερις ημέρες θα μείνουν τα σχολεία σε όλη την Ελλάδα, λόγω της μετατροπής τους σε εκλογικά τμήματα για τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές 2023.

Συγκεκριμένα, όλα τα σχολεία της επικράτειας θα παραμείνουν κλειστά από την Παρασκευή 6 έως και τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου λόγω του πρώτου γύρου των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών.

Σε όσες περιφέρειες ή δήμους χρειαστεί να διεξαχθεί και επαναληπτική ψηφοφορία την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου και τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι την αναβολή μαθημάτων για τη διευκόλυνση των φοιτητών που ψηφίζουν εκτός πόλης αποφάσισαν οι πρυτανικές Αρχές του ΑΠΘ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του πρυτανικού συμβουλίου στην πανεπιστημιακή κοινότητα, «λόγω των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών τα μαθήματα και τα εργαστήρια δεν θα διεξαχθούν την Παρασκευή 6 και τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023, προκειμένου να διευκολυνθούν οι φοιτητές και τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας στην άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ