Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σε Νοσοκομείο στην Τουρκία κοριτσάκι από Καστελόριζο - Κίνδυνος να χάσει το χέρι του

Ενημερώθηκε ελικόπτερο του ΕΚΑΒ αλλά 20 λεπτά μετά θεωρήθηκε θα αργήσει και οι γονείς αποφάσισαν οι ίδιοι να το μεταφέρουν άμεσα στην Τουρκία με τουριστικό σκάφος

Σε Νοσοκομείο της Τουρκίας μεταφέρθηκε 4χρονο κοριτσάκι από το Καστελόριζο, όταν αναβατήρας στο κατάστημα που διατηρεί ο πατέρας της, συνέθλιψε το χέρι της.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το κοριτσάκι διακομίσθηκε στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Μεγίστης, όπου ο αγροτικός γιατρός, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης, ειδοποίησε ελικόπτερο του ΕΚΑΒ.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, περιπου 20 λεπτά μετά το αρχικό τηλεφώνημα, ακυρώθηκε η κλήση γιατί θεωρήθηκε ότι το ελικόπτερο θα αργήσει και οι γονείς αποφάσισαν οι ίδιοι να το μεταφέρουν άμεσα στην Τουρκία, με τουριστικό ημερόπλοιο.

Το παιδί νοσηλεύεται σε πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αττάλειας και η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή. Ήδη έχει υποβληθεί σε μία εγχείρηση, ενώ αναμένεται να υποβληθεί και σε δεύτερη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει κίνδυνος να χάσει το χέρι του από τον αγκώνα και κάτω.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ