Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Εξιχνιάστηκε η άγρια δολοφονία 6 Τούρκων στη Λούτσα - Συνελήφθησαν δύο Τούρκοι

Οι ανακοινώσεις από την αστυνομία - Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ρούχα και παπούτσια που φορούσαν κατά την τέλεση των δολοφονιών

Σε δύο συλλήψεις έχει προχωρήσει η Ελληνική Αστυνομία, στη διάρκεια των ερευνών που οδήγησαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης της δολοφονίας των έξι Τούρκων στη Λούτσα.

Όπως ανακοίνωσε ο Διευθυντής της Ασφάλειας Αττικής, ταξίαρχος Ιωάννης Σκούρας, κατά την παρουσίαση της υπόθεσης που έγινε σήμερα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, συνελήφθησαν δύο άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Πρόκειται για τον 32χρονο Τούρκο που είχε συλληφθεί λίγη ώρα μετά την διάπραξη των δολοφονιών, καθώς ετοιμαζόταν να ταξιδέψει από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» για Μυτιλήνη, και για έναν 28χρονο, επίσης Τούρκο, που συνελήφθη χθες το πρωί στον Άγιο Δημήτριο.

Κατά τη σύλληψη και των δύο ατόμων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ρούχα και παπούτσια που φορούσαν κατά την τέλεση των δολοφονιών. Το αιματοκύλισμα είχε συμβεί το απόγευμα της 11ης Σεπτεμβρίου προκαλώντας σοκ με την ωμότητά του.

Παρουσιάζοντας τα αποτελέσματα της έρευνας η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, αστυνόμος Β' Κωνσταντίνα Δημογλίδου ανέφερε ότι ο 32χρονος που συνελήφθη στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, λίγες ώρες μετά τη διάπραξη ανθρωποκτονίας και ενώ προσπαθούσε να διαφύγει στη Λέσβο, συνελήφθη χάρη στην παρατηρητικότητα και τα άμεσα αντανακλαστικά των αστυνομικών που υπηρετούν στο αεροδρόμιο.

Μάλιστα, κατά τον έλεγχο στο μηχάνημα XRAY εντοπίστηκαν σε αποσκευή που έφερε 4 φυσίγγια και 2 πλαστά δελτία ταυτότητας.

Ο δεύτερος συλληφθείς, 28χρονος Τούρκος, εντοπίστηκε χθες, Τρίτη, σε περιοχή της Αττικής, ενώ στο πλαίσιο της έρευνας που πραγματοποιήθηκε σε οικία όπου διέμενε βρέθηκε και κατασχέθηκε αυτοσχέδια πλαστική συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης.

«Κοινό χαρακτηριστικό κατά τον εντοπισμό και των δύο κατηγορουμένων ήταν ότι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ρούχα και παπούτσια, τα οποία φορούσαν κατά την τέλεση της ανθρωποκτονίας» είπε η κ. Δημογλίδου.

Πηγή: skai.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους