Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Άγιος Παντελεήμονας: Προφυλακιστέος ο 74χρονος που σκότωσε τον γείτονά του

Φέρεται να υποστήριξε ότι το θύμα του έριξε κάποια ουσία στο ποτό

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε σήμερα μετά την απολογία του στις ανακριτικές αρχές ο 74χρονος από τον Άγιο Παντελεήμονα που τα ξημερώματα της Κυριακής τραυμάτισε θανάσιμα τον 50χρονο γείτονά του και τραυμάτισε τη σύζυγο του θύματος, μπροστά στα μάτια των παιδιών τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος απολογήθηκε με αυτεπάγγελτα διορισμένη δικηγόρο από τον ανακριτή και κατά την απολογία του φέρεται να υποστήριξε ό,τι και προανακριτικά, ότι δηλαδή το θύμα του έριξε κάποια ουσία στο ποτό.

Αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες

Ο 74χρονος αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία και παράνομη κατοχή πυρομαχικών.

Ο 74χρονος απολογήθηκε μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης που του ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Και προανακριτικά, ο 74χρονος, ο οποίος φέρεται να είναι γνώριμος των αστυνομικών αρχών, σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, πυροβόλησε θανάσιμα τον άτυχο άνδρα και γείτονά του και τραυμάτισε τη σύζυγο του, όντας σε κατάσταση μέθης και ισχυριζόμενος ότι κάτι του έριξαν στο ποτό.

Πηγή: Protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Πετρουλάκης: 27.500 εν ενεργεία στρατιωτικοί υπό διωγμό, μετά τα 50 τους χρόνια
Τι ειπώθηκε σε συνάντηση που είχε η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή της «Ελληνικής Λύσης»
Νίκος Πετρουλάκης: 27.500 εν ενεργεία στρατιωτικοί υπό διωγμό, μετά τα 50 τους χρόνια