Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση δυο κοριτσιών από Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Βρέθηκαν και είναι καλά στην υγεία τους, ανακοίνωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Η περιπέτεια της 13χρονης Ελευθερίας Σ. και της Αικατερίνης Π. 14 ετών, έληξε, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών τους ανθρώπων που τις αναζητούσαν μετά την εξαφάνιση των δύο κοριτσιών από την περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Η Ελευθερία Σ. και η Αικατερίνη Π. βρέθηκαν και είναι καλά στην υγεία τους, ανακοίνωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Οι δύο ανήλικες διέμεναν στη Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας Παιδόπολη «Αγία Βαρβάρα».

Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», τα ίχνη των κοριτσιών χάθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης (04.10.2023) από τη δομή και γι’ αυτό προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων τους μετά την εξαφάνισή τους, κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

 «To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Ελευθερία Σ. και στην Αικατερίνη Π και την οικογένειά τους για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Δεκάλεπτο μπλόκο σε λίγο στον Περιφερειακό – Σε ποιο σημείο θα κλείσει
Ολικός αποκλεισμός κυκλοφορίας λόγω εργασιών που πραγματοποιούνται για την κατασκευή του Fly Over
Θεσσαλονίκη: Δεκάλεπτο μπλόκο σε λίγο στον Περιφερειακό – Σε ποιο σημείο θα κλείσει