Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Amber Alert: Αγνοείται αγοράκι 2 ετών – Το πήρε ο πατέρας και εξαφανίστηκαν (ΦΩΤΟ)

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού σχετικά με την αρπαγή και την εξαφάνισή του αγοριού

Amber Alert για γονική αρπαγή ανηλίκου εξέδωσε χθες το Χαμόγελο του Παιδιού, για ένα αγοράκι 2 ετών που αγνοείται από τα τέλη Αυγούστου

Σύμφωνα με το Χαμόγελου του Παιδιού, που εξέδωσε χθες Amber Alert για την εξαφάνισή του στις 26/08/2023, ο πατέρας του Λυμπερόπουλου Γιώργου, 2 ετών, προέβη σε αρπαγή του ανήλικου, στην περιοχή της Αθήνας, χωρίς να υπάρχει σχετική δικαστική απόφαση και έκτοτε αγνοούνται.

Κατόπιν εισαγγελικής εντολής, το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στις 5/10/2023 στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS, καθώς υπάρχουν ενδείξεις που υποδεικνύουν ότι πιθανόν η ζωή του παιδιού βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ο Λυμπερόπουλος Γιώργος έχει ξανθά μαλλιά, πράσινα μάτια, ύψος 1 μέτρο και 14 κιλά βάρος. Είναι άγνωστο τι φοράει.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app, οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

found_agoraki_xamogelo.png

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Ο Πούτιν δεν διέταξε την δολοφονία Ναβάλνι
Η αμερικανική εκτίμηση βασίστηκε σε μια σειρά πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων διαβαθμισμένων πληροφοριών, και σε μια ανάλυση των δημόσιων...
Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Ο Πούτιν δεν διέταξε την δολοφονία Ναβάλνι