Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κροατία: Έλληνας έτρεξε σε μαραθώνιο με μπλούζα Κατσούρη και σημαία της ΑΕΚ

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Στην μπλούζα του υπήρχε το μήνυμα «σεβαστείτε την ανθρώπινη ζωή, είναι μόνο ένα παιχνίδι»

Σε ένα κάτι παραπάνω από παράτολμο εγχείρημα προχώρησε ένας Έλληνας αθλητής στην Κροατία, που έτρεξε σε μαραθώνιο με φανέλα του Μιχάλη Κατσουρή και σημαία της ΑΕΚ.

Όπως αναφέρεται σε ΜΜΕ της χώρας, ο συγκεκριμένος δρομέας συμμετείχε στον 31ο μαραθώνιο του Ζάγκρεμπ, έχοντας στην μπλούζα του τη μορφή του δολοφονημένου από την καταδρομική επίθεση των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια, Μιχάλη Κατσούρη.

Στην μπλούζα του υπήρχε το μήνυμα «σεβαστείτε την ανθρώπινη ζωή, είναι μόνο ένα παιχνίδι», ενώ στο χέρι του κρατούσε και μια σημαία της Ένωσης.

Πάντως, κάποιοι Κροάτες δεν χάρηκαν και τόσο με την παρουσία του Έλληνα αθλητή. Μάλιστα, τον αναφέρουν ως «προβοκάτορα», λέγοντας ότι είχε σκοπό να απλώσει τη σημαία μετά τον τερματισμό, ωστόσο δεν προχώρησε σε κάτι τέτοιο.

Εάν συνέβαινε κάτι τέτοιο, «θα ήταν μια μεγάλη πρόκληση για τους οπαδούς της Ντιναμό, μιας και 100 αθώα μέλη των Bad Blue Boys βρίσκονται ακόμα στις ελληνικές φυλακές», όπως αναφέρει η ιστοσελίδα dnevno.hr.

Πηγή: iefimerida.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σοβαρές επιθέσεις σε 4 ελληνόκτητα πλοία - Στον κόλπο του Ομάν και τα Στενά του Ορμούζ
Πολύ σοβαρά χτυπήθηκε το ένα από τα πλοία και το έχει εγκαταλείψει το πλήρωμα – Οι πρώτες πληροφορίες
Σοβαρές επιθέσεις σε 4 ελληνόκτητα πλοία - Στον κόλπο του Ομάν και τα Στενά του Ορμούζ
ΠΚΜ: «Όχι» αμμοληψίες μόνο από ένα σημείο για το έργο του 6ου προβλήτα στον ΟΛΘ
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία έθεσε σήμερα συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις για τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων
ΠΚΜ: «Όχι» αμμοληψίες μόνο από ένα σημείο για το έργο του 6ου προβλήτα στον ΟΛΘ