Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έλενα Ακρίτα: «Καλή ψυχή» απαντά η μητέρα της στον Αχιλλέα Μπέο

Η ανάρτηση της Σύλβα Ακρίτα προς τον Αχιλλέα Μπέο, αφότου δήλωσε ότι η γυναίκα δεν βρίσκεται εν ζωή - Αγωγή του έκανε η Έλενα Ακρίτα

 

Μετά τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου κατά της Έλενας Ακρίτα, στις οποίες αναφέρει πως «άνθρωποι σαν κι αυτή κατέστρεψαν την Ελλάδα», η βουλευτής προχώρησε σε αγωγή εις βάρος του για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση.

Ανάμεσα στα όσα είπε ο επανεκλεγείς δήμαρχος Βόλου στο κανάλι του ΑΝΤ1, αναφέρει: «Άνθρωποι σαν κι αυτή κατέστρεψαν την Ελλάδα. Απατεώνες όλοι. Είχε πεθάνει η μάνα της και έπαιρνε τη σύνταξη και την έτρωγε».

Η Έλενα Ακρίτα δεν άφησε αναπάντητες τις δηλώσεις του και με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, του έγραψε: «Άθλιε ψεύτη, ελεεινέ συκοφάντη, έπιασες εμένα στο στόμα σου; Έμπλεξες με λάθος άνθρωπο».


elena-akrita

Ωστόσο, η απάντηση δεν ήρθε μόνο από εκείνη, αλλά και από τη μητέρα της, Σύλβα Ακρίτα, η οποία -αντιθέτως με τα όσα έλεγε ο Αχιλλέας Μπέος- βρίσκεται εν ζωή.

Στη δική της ανάρτηση, αναφέρει: «Καλή ψυχή Αχιλλέα Μπέο. Είμαι εδώ στην πύλη με τον Άγιο Πέτρο και σας υποδεχόμαστε, αν συμφωνεί και ο ύψιστος».

sylva-akrita

Πηγή: protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μαρινάκης για Σάττι: Όποιος εκπροσωπεί τη χώρα, να προσέχει τη συμπεριφορά του
«Όταν κάποιος εκπροσωπεί μια χώρα ακόμα και σε ένα μουσικό διαγωνισμό, ταξιδεύει με έξοδα του Έλληνα φορολογούμενου, πρέπει να προσέχει τη...
Μαρινάκης για Σάττι: Όποιος εκπροσωπεί τη χώρα, να προσέχει τη συμπεριφορά του
Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκαν 2 νεαροί για το ξυλοδαρμό ποδοσφαιριστή και του φίλου του
Κρίθηκαν ένοχοι για επικίνδυνη σωματική βλάβη, με αναγνώριση του ελαφρυντικού του πρότερου σύννομου βίου
Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκαν 2 νεαροί για το ξυλοδαρμό ποδοσφαιριστή και του φίλου του