Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Λαμία: Ανήλικοι χτυπούν άγρια 17χρονο - «Γονάτισε ή θα σε μαχαιρώσουμε» (VIDEO)

Ο 17χρονος μαθητής δέχθηκε επίθεση από δύο 16χρονους μαθητές την περασμένη εβδομάδα

Νέο βίντεο ντοκουμέντο έρχεται στο φως της δημοσιότητας, από την άγρια επίθεση που δέχθηκε 17χρονος μαθητής από δύο 16χρονους, έξω από ΕΠΑ.Λ στη Λαμία.

Ο 17χρονος μαθητής δέχθηκε επίθεση από δύο 16χρονους μαθητές την περασμένη εβδομάδα, ενώ λίγο αργότερα δημοσιεύτηκε βίντεο από άγρια συμπλοκή μεταξύ συγγενών του 17χρονου και των δύο ανήλικων που του επιτέθηκαν.

Σήμερα, νέο βίντεο -ντοκουμέντο που έφερε στο φως το MEGA, αποτυπώνει την άγρια επίθεση που δέχτηκε ο 17χρονος μαθητής. Στο βίντεο φαίνεται το bullying που προηγήθηκε, με χτυπήματα μέσα στο σχολείο, ενώ μετά το σχόλασμα τα πράγματα ξέφυγαν ακόμα περισσότερο.

«Ή θα γονατίσεις να προσκυνήσεις για να σε τραβήξουμε βίντεο και θα το ανεβάσουμε στα social media ή θα σε μαχαιρώσουμε» φέρονται να είπαν οι δύο 16χρονοι στον 17χρονο, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος του πατέρα του 17χρονου, οι τόνοι δεν ανέβηκαν με ευθύνη του πελάτη του.

«Στον δρόμο όταν είδαν την παρέα αυτή, πετάχτηκαν έξω από το αυτοκίνητο και προσπάθησαν να μιλήσουν με τα παιδιά αυτά, εκεί υπήρξε μία μικρή συμπλοκή» τόνισε στην εκπομπή livenews.

Δείτε βίντεο:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μύδροι Αμβρόσιου κατά Ιερώνυμου – Επειδή συναντήθηκε με τον Μητσοτάκη
Τον κατηγορεί πως παραβίασε κανόνες της Εκκλησίας και ότι «αποδέχεται τη νομιμοποίηση του γάμου των ομοφυλοφίλων ως φυσιολογικούς»
Μύδροι Αμβρόσιου κατά Ιερώνυμου – Επειδή συναντήθηκε με τον Μητσοτάκη