Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τροχαίο έγινε viral… ΙΧ σκαρφάλωσε σε σταθμευμένο! (VIDEO)

Πώς συνέβη το τροχαίο

Ένα απίθανο τροχαίο συνέβη σε περιοχή του κέντρου της Αθήνας, το οποίο έχει γίνει viral στα social media, αφού όλοι όσοι το είδαν απόρησαν πώς το έκανε αυτό ο οδηγός.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στο βίντεο, το αυτοκίνητο που μάλλον δεν έστριψε και... τόσο καλά, «καβάλησε» ένα άλλο σταθμευμένο αλλά με παράξενο τρόπο.

Μάλιστα, δεν πρέπει να έγινε μεγάλη ζημιά, αφού απλώς η ρόδα ήταν πάνω στην πόρτα του σταθμευμένου αυτοκινήτου και το άλλο όχημα είχε γείρει στο πλάι και είχε μείνει εκεί. Δεν έχουν γίνει γνωστό πώς ακριβώς συνέβη, ωστόσο όσοι πέρασαν από εκεί και το είδαν τράβηξαν βίντεο, ενώ ακόμα και ο άνδρας της οδικής βοήθειας, όπως φαίνεται, το κοιτούσε με απορία.

Αρκετά ήταν φυσικά και τα σχόλια στα social media κάτω από τις αναρτήσεις όπως για παράδειγμα «Είσαι ο master mind είσαι ο master of the game», «Ο μπρο λέει στη φυσική κάτσε και η φυσική κάθεται», «λογικά ζευγαρώνουν», «αυτοκίνητο προσπάθησε να μπει σε αυτοκίνητο» και πολλά άλλα.

Δείτε το τροχαίο:

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φοιτητής θύμα αστυνομικών στις ΗΠΑ - Τον κακοποιούσαν 13 λεπτά (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)
Παρακολουθούσε μεταπτυχιακό πρόγραμμα τουριστικών επιχειρήσεων στο Μαϊάμι - Τον Φεβρουάριο επισκέφθηκε κλαμπ - Ύστερα από ένταση με τους ιδιοκτήτες...
Φοιτητής θύμα αστυνομικών στις ΗΠΑ - Τον κακοποιούσαν 13 λεπτά (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)
Θεσσαλονίκη: «Έφοδος» της αστυνομίας σε Εύοσμο και Κορδελιό
Ειδική επιχειρησιακή δράση της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας των ανηλίκων σε περιοχές του...
Θεσσαλονίκη: «Έφοδος» της αστυνομίας σε Εύοσμο και Κορδελιό