Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τέλος ξαφνικά από το Open ο Δημήτρης Καμπουράκης

Η ανακοίνωση του δημοσιογράφου για την αποχώρησή του από το Open

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να αποχωρήσει από το Open εξηγεί ο Δημήτρης Καμπουράκης, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

Ο πολύπειρος δημοσιογράφος, λίγο μετά την ανακοίνωση του τηλεοπτικου σταθμού που ανέφερε ότι ο Δ. Καμπουράκης αποχωρεί για «προσωπικούς λόγους», έβγαλε δική του ανακοίνωση.

Σε αυτή εξηγεί ότι μια «ξαφνική περιπέτεια υγείας, όχι δραματική αλλά επίπονη δημιουργεί νέα δεδομένα στην καθημερινότητά του», καθιστώντας έτσι αδύνατο να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις μιας τετράωρης καθημερινής ενημερωτικής εκπομπής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δημήτρη Καμπουράκη αναφέρει:

«Μια ξαφνική περιπέτεια της υγείας μου, όχι δραματική αλλά επίπονη, δημιουργεί νέα δεδομένα στην καθημερινότητά μου. Κατόπιν αυτού, συμφωνήσαμε από κοινού με τη διεύθυνση του ΟΡΕΝ ότι θα μου είναι πλέον αδύνατο να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις μιας τετράωρης καθημερινής ενημερωτικής εκπομπής, που ξεκινά πολύ νωρίς και δημιουργεί σοβαρή σωματική και πνευματική καταπόνηση.

Αφήνω τον σταθμό εκφράζοντας ειλικρινείς ευχαριστίες στον κ. Ιβάν Σαββίδη, στον διευθυντή Ενημέρωσης κ. Χρήστο Παναγιωτόπουλο, στον συμπαρουσιαστή και εξαιρετικό φίλο Παναγιώτη Στάθη με τον οποίο είχαμε άψογη συνεργασία, καθώς και σε όλους τους συντελεστές-εργαζόμενους της επιτυχημένης εκπομπής «Ώρα Ελλάδος».

Μάλλον ήρθε η ώρα να αποφασίσω οριστικά, ότι η τηλεοπτική μου καριέρα σε καθημερινή βάση ολοκληρώθηκε και ότι πλέον υπάρχει η σύνταξη. Ευχαριστώ».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καβάλα: Εταιρεία από Βουλγαρία «χτίζει» δύο 5άστερα ξενοδοχεία στην Κεραμωτή
Τους επόμενους μήνες θα εκδοθούν οι τελευταίες απαραίτητες άδειες προκειμένου ένα ξεκινήσουν να ετοιμάζονται
Καβάλα: Εταιρεία από Βουλγαρία «χτίζει» δύο 5άστερα ξενοδοχεία στην Κεραμωτή
Δώρο Πάσχα: Πότε θα λάβουν τα χρήματα οι εργαζόμενοι - Η διορία, πώς υπολογίζεται
Θα είναι αυξημένο για όσους αμείβονται με τον κατώτατο μισθό - Τι ισχύει σε περίπτωση που δεν καταβληθεί
Δώρο Πάσχα: Πότε θα λάβουν τα χρήματα οι εργαζόμενοι - Η διορία, πώς υπολογίζεται