Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πιερία: Ελικόπτερο παρέσυρε ομπρέλες και καθίσματα σε παραλία - Τραυματίστηκε 42χρονη

Εντολή για διενέργεια ΕΔΕ μετά τη χαμηλή διέλευση του ελικοπτέρου του Λιμενικού

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην Πιερία, όταν ελικόπτερο του λιμενικού πέρασε κοντά στο παραλιακό μέτωπο της ακτής του Πλαταμώνα με αποτέλεσμα να παρασυρθούν ομπρέλες και καθίσματα μπροστά από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και να τραυματιστεί μια 42χρονη γυναίκα.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Χρήστος Στυλιανίδης, ο οποίος έδωσε άμεσα εντολή να διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση αναφορικά με το συμβάν.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας για τις πρώτες βοήθειες και δε χρειάστηκε περαιτέρω νοσηλεία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λιμενικού για το περιστατικό:

Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Πλαταμώνα για χαμηλή διέλευση ελικοπτέρου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. κοντά στο παραλιακό μέτωπο της ακτής του Πλαταμώνα στην Πιερία, που είχε ως αποτέλεσμα να παρασυρθούν ομπρέλες και καθίσματα μπροστά από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Από το συμβάν τραυματίστηκε 42χρονη αλλοδαπή, η οποία μετέβη στο Κέντρο Υγείας Λιτόχωρου για την παροχή πρώτων βοηθειών, χωρίς όμως να απαιτηθεί περαιτέρω νοσηλεία.

Στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής μετέβησαν αμέσως στο σημείο ενώ προανάκριση διενεργείται από το Α.Τ. Δίου-Ολύμπου Ν. Πιερίας για παράβαση του άρθρου 314 Π.Κ. (Σωματική βλάβη από αμέλεια).

Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Χρήστος Στυλιανίδης, ο οποίος έδωσε άμεσα εντολή στον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος προκειμένου να διατάξει αρμοδίως Ένορκη Διοικητική Εξέταση αναφορικά με το συμβάν.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βελόπουλος: Ο Μητσοτάκης παγίδευσε τον Ιερώνυμο και τον εργαλειοποιεί
«Απλώς είπα ότι όποιος ψήφισε τον γάμο ομοφυλοφίλων, καλό θα είναι το Άγιο Πάσχα –για να μην διχάσουμε τους Έλληνες– να μην πάνε στην εκκλησία για...
Βελόπουλος: Ο Μητσοτάκης παγίδευσε τον Ιερώνυμο και τον εργαλειοποιεί