Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έπεσαν ράφια με δικογραφίες στο Εφετείο Αθηνών - Πλάκωσαν 2 εργαζόμενους (ΦΩΤΟ)

Παράσταση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι δικαστικοί υπάλληλοι

Κατέρρευσαν μεταλλικά ράφια και καταπλάκωσαν δύο ανθρώπους στο Εφετείο Αθηνών, καταγγέλλουν οι δικαστικοί υπάλληλοι οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας σήμερα 1η Νοεμβρίου στις 12:30 το μεσημέρι.

«Μπορούσαμε να είχαμε νεκρό», αυτή η φράση ήταν στο στόμα των συναδέλφων στο Ποινικό Μητρώο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, μετά την κατάρρευση – πτώση μεταλλικών ραφιών τύπου dexion που καταπλάκωσαν ένα συνάδελφο και έναν εργαζόμενο μεταφορικής εταιρείας.

efeteio_rafia_2.jpeg

Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί, κατά τη διάρκεια της φόρτωσης των ραφιών με δικογραφίες, αυτά κατέρρευσαν με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί κάτω από το βάρος των δικογραφιών και των σίδερων, ο συνάδελφος (που τραυματίστηκε στην πλάτη και στα πόδια) και ο εργαζόμενος της μεταφορικής εταιρείας.

Το μέγεθος της επικινδυνότητας του συμβάντος αποδεικνύεται απ’ το γεγονός ότι για τον απεγκλωβισμό τους χρειάστηκε η βοήθεια – παρέμβαση πολιτών και συναδέλφων που βρίσκονταν στον χώρο. Κοινώς, από καθαρή τύχη αποφύγαμε τα χειρότερα! Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους δυο εργαζόμενους και τους ευχόμαστε «περαστικά».

efeteio_rafia_3.jpeg

Πηγή: skai.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 56χρονου με την κατηγορία σωματικής βλάβης εναντίον της εγκύου γυναίκας του
Ο 56χρονος αρνήθηκε ότι άσκησε βία εναντίον της 34χρονης κάτι που επιβεβαίωσε η γυναίκα
Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 56χρονου με την κατηγορία σωματικής βλάβης εναντίον της εγκύου γυναίκας του
Σε κινητοποιήσεις από σήμερα οι εργαστηριακοί γιατροί - Στηρίζει ο ΙΣΘ
Το κύριο αίτημα της κινητοποίησης "είναι η κατάργηση του καταστροφικού και επαίσχυντου clawback", σύμφωνα με τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης
Σε κινητοποιήσεις από σήμερα οι εργαστηριακοί γιατροί - Στηρίζει ο ΙΣΘ