Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τραγωδία στον Πύργο: Πέθανε νεογέννητο από εγκεφαλοπάθεια

Το βρέφος έφυγε από τη ζωή ένα τέταρτο μετά τη γέννησή του

Σε βαθύτατο πένθος έχει «βυθιστεί» νεαρό ζευγάρι, από τον Πύργο, που λίγα λεπτά αφότου έγιναν γονείς, έμαθαν πως το βρέφος που έφεραν στον κόσμο, πέθανε.

Έγκυρες πηγές από το περιβάλλον του νοσοκομείου τόνισαν στην εφ. «Πατρίς» πως ο θάνατος του βρέφους οφείλεται σε πολύ σοβαρή εγκεφαλοπάθεια, την οποία δυστυχώς δεν είχε αντιληφθεί η οικογένεια, καθώς σε αντίθετη περίπτωση, θα είχε διαγνωστεί εάν η νεαρή μητέρα είχε υποβληθεί σε ένα υπερηχογράφημα.

Στο άκουσμα της τραγικής είδησης οι γονείς κατέρρευσαν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Patrisnews, η εγκυμονούσα διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, και πιο συγκεκριμένα, στη Μαιευτική Κλινική του ιδρύματος, τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, με φρικτούς πόνους, και κρίθηκε άμεση η  καισαρική τομή, για να γεννήσει.

Οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες όμως δυστυχώς δεν κατάφεραν να κρατήσουν στη ζωή το νεογνό, το οποίο, «έσβησε» ένα τέταρτο μετά τη γέννησή του.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους