Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αττική: Οδηγός ΚΤΕΛ επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη - «Έχω ψυχολογικά» (VIDEO)

O οδηγός αφού επιτέθηκε με το κατσαβίδι στη συνέχεια φώναζε πως «δεν μιλάμε στον οδηγό», «έχω ψυχολογικά, θέλω να πάω φυλακή»

Σοβαρό επεισόδιο συνέβη σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αττικής. Ο οδηγός του λεωφορείου επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη μετά από διαπληκτισμό.

Το περιστατικό συνέβη σε λεωφορείο στην Αθήνα και ο… θερμόαιμος οδηγός που έχει τεθεί σε αργία, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΤΕΛ Αττικής.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα!», πριν από λίγες μέρες μέσα σε λεωφορείο της Αθήνας μία γυναίκα σηκώθηκε και πήγε στον οδηγό, κάνοντάς του κάποιες ερωτήσεις όσον αφορά τις στάσεις.

Ωστόσο, ο οδηγός δεν είχε διάθεση να βοηθήσει την επιβάτιδα στις ερωτήσεις που είχε και της μίλησε απότομα. Αυτό το γεγονός προκάλεσε την κινητοποίηση των υπολοίπων επιβατών του λεωφορείου.

Σε αυτό το σημείο, ένας άνδρας σηκώθηκε, πήγε προς τον οδηγό και τον ρώτησε γιατί μιλάει κατ’ αυτόν τον τρόπο στην γυναίκα. Τότε ο οδηγός του λεωφορείου ακινητοποίησε το όχημα, ξεκίνησε να διαπληκτίζεται με τον επιβάτη. Μάλιστα, και δεύτερος επιβάτης μπλέχθηκε μέσα στον διαπληκτισμό.

Στο βίντεο ντοκουμέντο όμως που εξασφάλισε αποκλειστικά η εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» φαίνεται ο οδηγός όταν σηκώθηκε από τη θέση του να κρατάει στο δεξί του χέρι ένα κατσαβίδι. 

Όπως θα δείτε και στο βίντεο από το περιστατικό, ο οδηγός αφού επιτέθηκε με το κατσαβίδι στη συνέχεια φώναζε πως «δεν μιλάμε στον οδηγό», «έχω ψυχολογικά, θέλω να πάω φυλακή».

Η εκπομπή του Κώστα Τσουρού επικοινώνησε με τον ΟΑΣΑ και με τα ΚΤΕΛ Αττικής, τα οποία απάντησαν: «Επιλήφθηκε άμεσα το πειθαρχικό συμβούλιο και μέχρι να ολοκληρωθούν οι πειθαρχικές διαδικασίες ο οδηγός τίθεται σε αργία. Τη Δευτέρα έχει κληθεί να απολογηθεί».

Το βίντεο ντοκουμέντο της εκπομπής του MEGA:

Πηγή: newsit.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέες κινητοποιήσεις σχεδιάζουν οι αγρότες – Συνεδριάζει η Επιτροπή Μπλόκων
Ευρεία σύσκεψη των Ομοσπονδιών, Αγροτικών, Κτηνοτροφικών, και Μελισσοκομικών Συλλόγων θα πραγματοποιηθεί σήμερα
Νέες κινητοποιήσεις σχεδιάζουν οι αγρότες – Συνεδριάζει η Επιτροπή Μπλόκων
Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Κουτσούμπα στη Νέα Υόρκη - «Ο καπιταλισμός εάλω!»
Χόρεψε το «σαν απόκληρος γυρίζω» σε στίχους και μουσική του Βασίλη Τσιτσάνη και χειροκροτήθηκε από Έλληνες ομογενείς - Έγινε viral το βίντεο
Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Κουτσούμπα στη Νέα Υόρκη - «Ο καπιταλισμός εάλω!»