Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Η τραγική στιγμή που μηχανή παρασέρνει παππού με βρέφος στο Βόλο (VIDEO)

Το μωρό πετάχτηκε στον αέρα και έπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και να καταλήξει

Βίντεο έχει καταγράψει τη στιγμή όπου ο οδηγός της μηχανής παρέσυρε τον παππού που κρατούσε στην αγκαλιά το τριών μηνών βρέφος στον Βόλο, με αποτέλεσμα το παιδί να βρει τραγικό θάνατο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο παππούς κρατούσε το παιδί στην αγκαλιά του και πήγε να περάσει τον δρόμο τη στιγμή που ο οδηγός διέσχιζε τον δρόμο. Το μωρό πετάχτηκε στον αέρα και έπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και να καταλήξει, σύμφωνα με το Mega.

Δείτε το βίντεο:

Τι ισχυρίστηκε ο νεαρός οδηγός

Ο νεαρός οδηγός ισχυρίστηκε ότι έκανε ελιγμούς για να αποφύγει τον 53χρονο που πετάχτηκε μπροστά του, με συνέπεια να τον παρασύρει, να χάσει τον έλεγχο της μηχανής, να ανατραπεί και να προσκρούσει σε σταθμευμένο όχημα. Ο ίδιος έμεινε τραυματισμένος στην άσφαλτο, ενώ η μηχανή χωρίς τον αναβάτη εκινείτο για άλλα 70- 100 μέτρα από το σημείο του τραγικού συμβάντος.

Ο 33χρονος δικυκλιστής, μετά την παροχή πρώτων βοηθειών στο Νοσοκομείο Βόλου έλαβε εξιτήριο, συνελήφθη για ανθρωποκτονία, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα όπου ζήτησε κι έλαβε προθεσμία για αύριο Τρίτη προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή.

Πώς συνέβη η τραγωδία

O 53χρονος παππούς καθόταν με τη γυναίκα του σε κατάστημα εστίασης επί της Αντωνοπούλου. Μετά από λίγο έφτασαν κόρη, γαμπρός και η μόλις 3 μηνών εγγονή του. Έτσι, θέλοντας να βοηθήσει, διέσχισε τον δρόμο με το μωρό χωρίς το καρότσι του.

Ο 53χρονος βρέθηκε στο οδόστρωμα παρασυρμένος από τη μηχανή και το μωρό επίσης, χτυπώντας στο κρανίο. Στο αιφνίδιο και τραγικό γεγονός, παρόντες ήταν και οι γονείς του άτυχου βρέφους και η γιαγιά του, η οποία βλέποντας μπροστά στα μάτια της να εκτυλίσσεται αυτή η τραγωδία, πετάχτηκε στον δρόμο, πήρε αγκαλιά το βρέφος και διερχόμενο ταξί σταματώντας να δει τι συμβαίνει, τους μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου.

Η κινητοποίηση στο νοσοκομείο ήταν άμεση και μαζική από πλευράς ιατρικού προσωπικού όλων των ειδικοτήτων (νευροχειρουργού, αναισθησιολόγου, κ.λ.π) ώστε να προσφερθεί κάθε δυνατή βοήθεια στο βρέφος, αλλά δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά του, λίγη ώρα πριν τα μεσάνυχτα, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβλήθηκαν.

Η οικογένεια του άτυχου βρέφους γονείς και παππούδες, αλλόφρονες από την ανείπωτη τραγωδία, δέχθηκαν την φροντίδα και την ψυχολογική υποστήριξη ειδικευμένου προσωπικού του νοσοκομείου, ενώ ο παππούς και τις ιατρικές φροντίδες καθώς έχει σπασμένα πλευρά.

Οι μαρτυρίες

Η υπεύθυνη του καταστήματος, όπου λίγη ώρα νωρίτερα έτρωγαν ο παππούς και η γιαγιά οι οποίοι συνόδευαν το μωρό, περιέγραψε στο protothema.gr την κατάσταση στην οποία αντίκρισε το αδικοχαμένο αγγελούδι μετά το δυστύχημα.

Όπως είπε, το παιδί δεν είχε ούτε γρατζουνιά αλλά ήταν μελανιασμένο με αποτέλεσμα να το αρπάξει η γιαγιά του, να το βάλει σε ένα ταξί και να φύγουν για το Νοσοκομείο.

«Ακούσαμε ένα ‘μπαμ’. Και μετά, μια γυναίκα που φώναζε για το παιδί της. Ήταν η γιαγιά του. Κάθονταν όλοι μαζί στο μαγαζί. Δεν είχε τίποτα το παιδί. Ούτε αίμα, ούτε γρατζουνιά, ούτε τίποτα. Είδαμε απλά ένα μελανιασμένο μωρό που είχε πέσει κάτω. Το πήρε αμέσως στα χέρια η γιαγιά του και έφυγαν με ταξί γιατί το ασθενοφόρο αργούσε. Τη μηχανή δεν την είδαμε αλλά όσοι την είδαν μας είπαν πως πήγαινε γρήγορα και έκανε ελιγμούς» είπε η αυτόπτης μάρτυρας της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε έξω από το μαγαζί της.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Ο Πούτιν δεν διέταξε την δολοφονία Ναβάλνι
Η αμερικανική εκτίμηση βασίστηκε σε μια σειρά πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων διαβαθμισμένων πληροφοριών, και σε μια ανάλυση των δημόσιων...
Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Ο Πούτιν δεν διέταξε την δολοφονία Ναβάλνι