Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Βόλος: «Πεθαίνει το μωρό» - Σοκάρει ο ταξιτζής που πήγε γιαγιά και παιδί στα επείγοντα

Πώς περιέγραψε το περιστατικό ο οδηγός που μετέφερε το βρέφος στο νοσοκομείο Βόλου

Τις στιγμές αγωνίας που επικράτησαν κατά τη μεταφορά του βρέφους από το σημείο όπου χτυπήθηκε και εν τέλει έχασε τη ζωή του από διερχόμενη μηχανή, μέχρι το νοσοκομείο στον Βόλο, περιγράφει οδηγός ταξί.

Ειδικότερα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο ίδιος τονίζει αρχικά ότι, όταν έφτασε στο σημείο του δυστυχήματος το βράδυ του Σαββάτου (4/11), το πλήθος που βρισκόταν εκεί συγκεντρωμένο τού φώναζε «πεθαίνει το μωρό!». Έπειτα, η γιαγιά του τεσσάρων μηνών βρέφους επιβιβάστηκε μαζί του στο ταξί και έπειτα έφτασαν γρήγορα στα επείγοντα του νοσοκομείου.

Πώς περιέγραψε το περιστατικό ο οδηγός ταξί που μετέφερε το βρέφος στο Νοσοκομείο Βόλου

Ο οδηγός του ταξί δήλωσε αναλυτικά στον ΑΝΤ1: «Στο σημείο υπήρχε πολύς κόσμος μαζεμένος, ένας άνθρωπος χτυπημένος, ένα μηχανάκι πιο πέρα στραπατσαρισμένο. Φτάνοντας στο σημείο ακριβώς όπου έγινε με σταμάτησε ο κόσμος από δεξιά, λέγοντας "πεθαίνει το μωρό, πεθαίνει το μωρό!". Βγήκε από το παρακείμενο σουβλατζίδικο μια κυρία σε έξαλλη κατάσταση με ένα μωράκι με φανερά σημάδια άπνοιας, μελανιασμένο.

Προσπάθησα να πάω όσο πιο γρήγορα γινόταν στα επείγοντα, που δεν ήταν πολύ μακριά, δηλαδή ο χρόνος άφιξης στα επείγοντα ήταν ένα-ενάμισι λεπτό. Οι οδηγοί ήταν πολύ συνεργάσιμοι, ευαισθητοποιήθηκαν οι περισσότεροι, μου άνοιξαν δρόμο. Έδωσα κάποιες οδηγίες στην κυρία, η οποία δεν ήταν σε κατάσταση να σκεφτεί λογικά πώς θα πάει στα επείγοντα. Έφτασα και φώναξα τους τραυματιοφορείς».

Δείτε το ρεπορτάζ για τη θανατηφόρα παράσυρση του βρέφους στον Βόλο:

Πηγή: iefimerida.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Ο Πούτιν δεν διέταξε την δολοφονία Ναβάλνι
Η αμερικανική εκτίμηση βασίστηκε σε μια σειρά πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων διαβαθμισμένων πληροφοριών, και σε μια ανάλυση των δημόσιων...
Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Ο Πούτιν δεν διέταξε την δολοφονία Ναβάλνι