Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Βόλος: Ελεύθερος ο 33χρονος που παρέσυρε με μηχανή και σκότωσε το βρέφος

Με τον περιοριστικό όρο την απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο την απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκε ο 33χρονος που παρέσυρε και σκότωσε το 4 μηνών βρέφος στον Βόλο.

Ο 33χρονος  απολογήθηκε ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα στα δικαστήρια του Βόλου για το περιστατικό που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στην οδό Ιάσωνος, όταν το βρέφος έχασε τη ζωή του στην αγκαλιά του 54χρονου παππού του, που το κρατούσε στην αγκαλιά του.

Σύμφωνα με το gegonota.news, οι συγγενείς του 33χρονου που βρίσκονταν στα δικαστήρια έκαναν δεκτή την απόφαση των εισαγγελικών και ανακριτικών αρχών με δάκρυα, ενώ ο ίδιος ο οδηγός έπεσε κλαίγοντας στην αγκαλιά της αδελφής του μόλις ενημερώθηκε από τον δικηγόρο του.
 

33xronos_volos

Ο 33χρονος, σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης κ. Νίκο Παπαπέτρο, δεν αποδέχθηκε την κατηγορία της επικίνδυνης οδήγησης, υποστηρίζοντας πως δεν οδηγούσε επικίνδυνα και ο μόνος ελιγμός που έγινε από πλευράς του ήταν για να αποφύγει τον 54χρονο με το βρέφος. Ο ίδιος υποστήριξε, επίσης, πως ο ο 54χρονος κινήθηκε στη μέση του δρόμου και εκτός διάβασης πεζών.

Από την άλλη πλευρά, δραματικές είναι οι στιγμές για την οικογένεια, που την ώρα που ο οδηγός έφτανε στα δικαστήρια για να απολογηθεί, γονείς, συγγενείς και φίλοι βρίσκονταν στην κηδεία του βρέφους.

Πηγή protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ευρωεκλογές χωρίς Ευρώπη
Η ελληνική οπτική απέναντι στις Ευρωεκλογές σχεδόν έχει εξοστρακίσει τη λέξη Ευρώπη από τις προγραμματικές διακηρύξεις
Ευρωεκλογές χωρίς Ευρώπη