Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Βόλος: Νέο βίντεο από τη στιγμή του τραγικού τροχαίου που σκοτώνεται το βρέφος

Για 10 δευτερόλεπτα ο 33χρονος οδηγός μένει ακίνητος στον δρόμο κάνοντας μικρές κινήσεις μπρος-πίσω

Στη δημοσιότητα δόθηκε νέο σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο που συνέβη στο Βόλος, το βράδυ του Σαββάτου (04.11.2023), όταν μηχανή παρέσυρε 54χρονο που κρατούσε στην αγκαλιά του το εγγόνι του, ένα βρέφος 4 μηνών, που σκοτώθηκε. 

Το τροχαίο δυστύχημα με θύμα το 4 μηνών βρεφών, έγινε στη συμβολή των οδών Ιάσονος με Αντωνοπούλου, στο Βόλο.

Στο βίντεο που έχουν στην διάθεσή τους τα gegonota.news, διακρίνεται καθαρά ο 54χρονος παππούς την ώρα που επιχειρεί να διασχίσει τον δρόμο, σε σημείο όπου δεν υπάρχει διάβαση πεζών. Ο παππούς κρατά αγκαλιά το παιδί και στέκεται σχεδόν στην μέση του δρόμου, αναζητώντας την κατάλληλη στιγμή για να περάσει απέναντι, ενώ τον προσπερνούν αυτοκίνητα και δίκυκλα, καθώς το φανάρι ελάχιστα μέτρα μακριά από το σημείο του τροχαίου, είναι πράσινο.

Για 10 δευτερόλεπτα μένει ακίνητος στον δρόμο κάνοντας μικρές κινήσεις μπρος-πίσω. Την ώρα που ο 54χρονος ξεκινάει, πλησιάζει ο 33χρονος με τη μηχανή, κορνάρει και τον χτυπά στην πλάτη με τον καθρέφτη, κάνοντας ελιγμό για να τον αποφύγει. 

Δείτε το νέο βίντεο ντοκουμέντο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο πιο πρωτότυπος αυτόματος πωλητής είναι στη Θεσσαλονίκη – Ανοιχτά όλο το 24ωρο
Πρόκειται για το μοναδικό σημείο εξυπηρέτησης των ψαράδων στη Θεσσαλονίκη, που λειτουργεί όλο το 24ωρο, προσφέροντας λύσεις σε έκτακτες περιπτώσεις
Ο πιο πρωτότυπος αυτόματος πωλητής είναι στη Θεσσαλονίκη – Ανοιχτά όλο το 24ωρο