Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αθήνα: Συνελήφθη γνωστός 27χρονος τράπερ - Με κοκαΐνη και 2.350 ευρώ

Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του

Γνωστός τράπερ είναι ο 27χρονος που έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας στο Πεδίον του Άρεως, έχοντας πάνω του 122 γραμμάρια κοκαΐνη και 2.350 ευρώ. Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του.

Πιο αναλυτικά, όλα έγιναν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (4.11.2023) όταν ο τράπερ βρισκόταν μαζί με άλλον έναν στη συμβολή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με την οδό Μαυροματαίων, στο Πεδίον του Άρεως, έχοντας κοκαΐνη – όπως διαπιστώθηκε μετά.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Πεζών Περιπολιών θεώρησαν ύποπτες τις κινήσεις τους, γι’ αυτό και αποφάσισαν να τους ελέγξουν.

Όταν τους πλησίασαν, ένας νεαρός έφυγε τρέχοντας προς τα Εξάρχεια και, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ο τράπερ πέταξε στο έδαφος μια νάιλον συσκευασία που περιείχε 122 γραμμάρια κοκαΐνης. Οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν, τον έψαξαν και βρήκαν στις τσέπες του τα 2.350 ευρώ.

Ο τράπερ συνελήφθη για κατοχή κοκαΐνης και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Κυψέλης, εκεί όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του. Ο 27χρονος απολογήθηκε ενώπιον των δικαστικών Αρχών και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Πηγή: newsit.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σοκολάτα: «Τσουχτερή» για αγρότες και καταναλωτές η τιμή του κακάο
Δεδομένου ότι οι τιμές σε δημοφιλή προϊόντα σοκολάτας έχουν ανέβει έως και 50% από πέρυσι, ορισμένοι αναλυτές προειδοποιούν ότι μπορεί να εξελιχθεί...
Σοκολάτα: «Τσουχτερή» για αγρότες και καταναλωτές η τιμή του κακάο