Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δολοφονία Κατσούρη: Προσήχθη άντρας - Έχει καταδικαστεί αμετάκλητα για αδίκημα

Για τον συγκεκριμένο άνδρα υπάρχει αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση για συμμετοχή σε οπαδικά επεισόδια - Αναμένονται τα αποτελέσματα DNA

Στην προσαγωγή ενός άνδρα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση για συμμετοχή σε οπαδικά επεισόδια, προχώρησε η αστυνομία. Ωστόσο, ερευνάται παράλληλα, αν ο συγκεκριμένος άνδρας εμπλέκεται και με ποιο τρόπο στη δολοφονία του φιλάθλου της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσούρη, στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν από τους συμμετέχοντες στα επεισόδια της 8ης Αυγούστου έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ. Στα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας απεικονίζεται να τρέχει δίπλα στον Μιχάλη Κατσουρή και να συγκρούεται μαζί του ενώ καταδιώκονται από Κροάτες χούλιγκαν.  

Τότε είχε τραυματιστεί και είχε νοσηλευτεί με κατάγματα στα χέρια και τα πόδια και μάλιστα είχε εξεταστεί ως μάρτυρας.
Εκτοτε αναζητείτο προκειμένου να δώσει δείγμα DNA. 

Πλέον έχει γίνει η λήψη του δείγματος και αναμένεται να γίνει αντιπαραβολή του με ορφανό DNA που έχει βρεθεί πάνω σε μαχαίρι από το σημείο της συμπλοκής στο οποίο υπάρχει και αίμα του νεκρού Μιχάλη Κατσουρή.

Τα αποτελέσματα αναμένονται τις επόμενες ώρες

Ο ίδιος πάντως αναμένεται να οδηγηθεί στη φυλακή καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε αμετάκλητη  καταδικαστική απόφαση για συμμετοχή του στα επεισόδια που είχαν ξεσπάσει στο περιθώριο της αναμέτρησης ΑΕΚ - ΠΑΟΚ στο Βόλο για το κύπελλο Ελλάδος. 

Πηγή: skai.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αθήνα – Θεσσαλονίκη: Πόσο κοστίζει το ταξίδι με ΙΧ, διόδια και βενζίνες (ΠΙΝΑΚΑΣ)
Έρευνα από το Pricefox σχετικά με το πόσο κοστίζουν διόδια και βενζίνη – Το κόστος για διάφορες περιοχές της χώρας
Αθήνα – Θεσσαλονίκη: Πόσο κοστίζει το ταξίδι με ΙΧ, διόδια και βενζίνες (ΠΙΝΑΚΑΣ)
Η Σοφία για την… τούμπα στη Θεσσαλονίκη – «Είμαι πλήρως καλά, μην ανησυχείτε»
«Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον, την υπέροχη φιλοξενία και την αγάπη που μου δείξατε», είπε το ρομπότ στους Έλληνες θαυμαστές της
Η Σοφία για την… τούμπα στη Θεσσαλονίκη – «Είμαι πλήρως καλά, μην ανησυχείτε»