Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Άκης Πετρετζίκης: Αποφασισμένος για την επιστροφή - «Θα ξεκινήσω από το μηδέν»

“Θα τα κάνω πάλι από την αρχή, θα ξεκινήσω από το μηδέν να κάνω τα στούντιο όπως πραγματικά πρέπει να τα έχω", δήλωσε ο Έλληνας σεφ

“Θα τα κάνω πάλι από την αρχή” ομολογεί ο Άκης Πετρετζίκης για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Άκης Πετρετζίκης, όταν βρέθηκε καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού στο πλατό της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” του Alpha, όπου και εστίασε στην απόφαση να ξεκινήσει πάλι από το μηδέν.

“Ξεκίνησα όλη την επιχείρηση μου από το σαλόνι μου και οι δύο πρώτοι εργαζόμενοι δούλευαν στο σαλόνι μου για 2 – 3 χρόνια. Δεν είχα επιχείρηση.

Οπότε αναπτύχθηκα αλλά όλα τα κομμάτια, δηλαδή παραγωγές, Youtube, περιοδικά, βιβλία, e-shop και όλα αυτά με έκαναν να βρεθώ να έχω πάρα πολλά κτίρια που συνεργάζονται μεταξύ τους αλλά και δεν μπορούν να συνεργαστούν.

Οπότε είπα να μαζευτώ και να τα βάλω όλα σε ένα” εξομολογήθηκε αρχικά ο σεφ

“Θα τα κάνω πάλι από την αρχή, θα ξεκινήσω από το μηδέν να κάνω τα στούντιο όπως πραγματικά πρέπει να τα έχω.

Γιατί αυτή τη στιγμή στην Αγία Παρασκευή, ο τρόπος με τον οποίο γίνονται όλα είναι όπως νόμιζα ότι ήταν ο σωστός. Τώρα που έχω μάθει ποιος είναι ο σωστός, θέλω να το κάνω με τον σωστό τρόπο”.

“Οπότε χτίζουμε τα καινούργια μας γραφεία από την αρχή για να κάνω ακριβώς τον χώρο έτσι όπως θέλω να τον κάνω” πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο Άκης Πετρετζίκης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: newsit.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε λειτουργία το 10201 - 24ωρη τηλεφωνική γραμμή για την προστασία ανηλίκων (VIDEO)
Η νέα τηλεφωνική γραμμή θα λειτουργεί 24 ώρες, 7 ημέρες, σε ολόκληρη τη χώρα ενώ σύντομα θα ενεργοποιηθεί και ένα ειδικό application
Σε λειτουργία το 10201 - 24ωρη τηλεφωνική γραμμή για την προστασία ανηλίκων (VIDEO)