Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Συνελήφθη η Εύη Βατίδου: Εμβόλισε με το ΙΧ της μηχανή και τραυμάτισε σοβαρά γυναίκα

Ο μοτοσικλετιστής προξένησε φθορά στον καθρέφτη του οχήματος και προσπάθησε να διαφύγει - Ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να εγκλωβίσει τη μηχανή

Στα δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους ένα ζευγάρι μοτοσικλετιστών με την Εύη Βατίδου, που ενεπλάκησαν σε τροχαίο και μάλιστα το μοντέλο, εμβόλισε τη μηχανή του ζευγαριού προκειμένου να τους ακινητοποιήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου προς τα ξημερώματα της Κυριακής, η μηχανή που οδηγούσε ένας άνδρας και επέβαινε η φίλη του, προσπέρασε το όχημα που οδηγούσε το μοντέλο. Ο οδηγός της μηχανής, προξένησε φθορά στον καθρέφτη του οχήματος και προσπάθησε να διαφύγει.

Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς η ίδια, ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να εγκλωβίσει τη μοτοσικλέτα ώστε να πάρει τα στοιχεία τους. Κατά την διάρκεια της καταδίωξης όμως, το μοντέλο, έριξε το όχημα της πάνω στην μοτοσικλέτα με αποτέλεσμα η συνεπιβάτης της μηχανής να πέσει και να τραυματιστεί.

Αστυνομικοί της τροχαίας που έφτασαν στο σημείο, προσήγαγαν τους δύο οδηγούς στο τμήμα, ενώ η τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και εξετάστηκε από γιατρούς και σύμφωνα με πληροφορίες, δεν διατρέχει κανέναν απολύτως κίνδυνο. Ωστόσο, η 57χρονη γυναίκα έχει ραγίσματα στο ένα πόδι και το ένα χέρι.

Στο αστυνομικό τμήμα, η Εύη Βατίδου εξήγησε στους αστυνομικούς τι συνέβη, πως αρχικά της έσπασαν τον καθρέφτη και αφού διαπληκτίστηκαν για το ποιος έχει την ευθύνη της ζημιάς, ξαφνικά ο 59χρονος οδηγός έφυγε από το σημείο και η ίδια τον κυνήγησε. Ο οδηγός της μηχανής, υπέβαλε μήνυση για επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Η Εύη Βατίδου δεν άφησε αναπάντητη την μήνυση και υπέβαλε και η ίδια μήνυση στον 59χρονο για φθορά ξένης περιουσίας, απειλή και εξύβριση.

Οι δύο οδηγοί θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια, ωστόσο από τύχη, όπως καταγγέλλει ο 59χρονος οδηγός της μηχανής, ζουν ο ίδιος και η φίλη του, αφού το όχημα που οδηγούσε το γνωστό μοντέλο, τους εμβόλισε και είναι τυχερή η 57χρονη που ξέφυγε μόλις με δύο ραγίσματα.

Πηγή; parapolitika.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ η Θεσσαλονίκη σήμερα με 2 στάσεις – Ποιες ώρες απεργούν
Στάση εργασίας από τους εργαζόμενους στον ΟΑΣΘ στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων για την εργατική Πρωτομαγιά
Χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ η Θεσσαλονίκη σήμερα με 2 στάσεις – Ποιες ώρες απεργούν