Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Με ζεϊμπέκικο αποχαιρέτησε η σύζυγός του τον Σπύρο Φωκά (ΦΩΤΟ)

«Έχουμε μια γιορτή. Σήμερα γιορτάζουμε τον Σπύρο που πετάει ψηλά», ανέφερε στις κάμερες η Λίλιαν Φωκά

Με έναν ζεϊμπέκικο χορό αποχαιρέτησε τον Σπύρο Φωκά η σύζυγός του Λίλιαν, η οποία στάθηκε στο πλευρό του μέχρι την τελευταία του στιγμή.

Η Λίλιαν Φωκά και η κόρη της και θετή κόρη του ηθοποιού, Κωνσταντίνα, προσήλθαν στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών ντυμένες στα λευκά, προκειμένου να πουν το τελευταίο «αντίο» στον αείμνηστο ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή, 10/11.

Η σύζυγος του Σπύρου Φωκά, μάλιστα, προσερχόμενη στην αίθουσα πολιτικής κηδείας, όπου είχε τοποθετηθεί η σορός του ηθοποιού, έκανε λόγο για γιορτή, αναφέροντας συγκινημένη στις κάμερες: «Έχουμε μια γιορτή. Σήμερα γιορτάζουμε τον Σπύρο που πετάει ψηλά»

Λίλιαν Φωκά: Ο χορός - φόρος τιμής στον Σπύρο Φωκά

Όπως είχε γίνει γνωστό, σύμφωνα και με την τελευταία επιθυμία του ηθοποιού, η σορός του μεταφέρθηκε από το Α’ Νεκροταφείο Αθηνών στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.

Φεύγοντας από το Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, η Λίλιαν Φωκά θέλησε να τιμήσει τον εκλιπόντα σύζυγό της με ζωντανή μουσική και έναν χορό, και συγκεκριμένα ένα ζεϊμπέκικο, με την ίδια να βγάζει το σακάκι της και να «ξορκίζει» με αυτή της την κίνηση τον θάνατο.

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή: iefimerida.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ