Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ράνια Τζίμα: Μιλά για την viral γκάφα με το τσιγάρο - «Φιλιά στον σκηνοθέτη» (VIDEO)

Η Ράνια Τζίμα μίλησε για το viral video που ο φακός την πέτυχε κατά λάθος με τσιγάρο στον αέρα του δελτίου ειδήσεων

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» ήταν η Ράνια Τζίμα. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA μίλησε, μεταξύ άλλων, για το viral βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου και την έδειχνε να κρατά ηλεκτρονικό τσιγάρο, ενώ νόμιζε πως δεν βρίσκεται στον «αέρα».

«Τώρα δεν ξέρω τι πρέπει να πρωτοπούμε για εκείνη τη στιγμή. Πρώτα τα φιλιά μου στον σκηνοθέτη μας, τον Νεκτάριο, ο οποίος τα έχει κάνει όλα. Με έχει δείξει να πίνω νερό, να καπνίζω… Αλλά εντάξει, οι δημοσιογράφοι τα κάνουμε όλα αυτά προφανώς. Και κάτι θα πιούμε και κάτι θα φάμε…», είπε αρχικά στο «Όλα για τη ζωή μας» του MEGA η Ράνια Τζίμα και πρόσθεσε:

«Το τσιγάρο δε βοηθάει στο άγχος, η νικοτίνη είναι διεγερτικός παράγοντας. Πάρα πολλοί δεν το γνωρίζουν αυτό. Οπότε το τσιγάρο κάποια στιγμή για μένα πρέπει να τελειώσει. Αυτή η σχέση πρέπει να τελειώσει. Όμως πράγματι εκείνη ήταν μια στιγμή άγχους και υπάρχουν βεβαίως δεκάδες τέτοιες μέσα στην καθημερινότητα».

H εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» άνοιξε τον φάκελο πώς το αυξημένο στρες ή κακή ψυχολογία μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα υγείας με τη Ράνια Τζίμα και τον Πέτρο Σφηκάκη, καθηγητή Παθολογίας – Ρευματολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, να είναι καλεσμένοι του Μιχάλη Κεφαλογιάννη.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Newsit.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ