Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σύλληψη 37χρονου για παράνομη είσοδο 41 αλλοδαπών

Στη σύλληψη ενός 37χρονου για την παράνομη είσοδο στη χώρα 41 αλλοδαπών προχώρησε το λιμενικό.

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου της Ραφήνας σε συνεργασία με στελέχη της Διεύθυνσης Ασφάλειας και Προστασίας Θαλάσσιων Συνόρων του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και με τη συνδρομή στελεχών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβαν 37χρονο αλλοδαπό στην περιοχή της Αθήνας, ως οργανωτή κυκλώματος διακίνησης και εισόδου υπήκοων τρίτης χώρας στο ελληνικό έδαφος.

Συγκεκριμένα ο 37χρονος φέρεται ως οργανωτής της εισόδου σαράντα ενός ατόμων που εντοπίστηκαν τις πρωινές ώρες της 17/11/2023 σε βραχώδη περιοχή Χαμολιάς Βραυρώνα Αττικής και είχαν αποβιβασθεί από θαλαμηγό σκάφος, σημαίας Σιέρρα Λεόνε, έχοντας ως πλήρωμα δυο αλλοδαπούς διακινητές, ηλικίας 47 και 20 ετών.

Σε νόμιμους ελέγχους, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, που διενεργήθηκαν σε δύο (02) οικίες του 37χρονου στην περιοχή της Αθήνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χειρόγραφα σημειωματάρια και ατζέντες, καθώς και δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πάνος Κοκκινόπουλος: Τα παλιά χρόνια οι γυναίκες ήταν υποταγμένες (VIDEO)
«Οι γυναικοκτονίες έχουν αυξηθεί. Όχι ότι δεν γινόντουσαν παλιά, αλλά γινόντουσαν λιγότερο» αναφέρει ο γνωστός σκηνοθέτης
Πάνος Κοκκινόπουλος: Τα παλιά χρόνια οι γυναίκες ήταν υποταγμένες (VIDEO)