Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Άγριο ξύλο σε Γυμνάσιο με θύμα 14χρονη μαθήτρια (VIDEO)

Συνεχής αύξηση των περιστατικών παραβατικότητας από ανηλικούς

Ακόμη ένα περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού μεταξύ ανηλίκων είδε το φως της δημοσιότητας, αυτή την φορά σε Γυμνάσιο στο Περιστέρι.

Θύμα μια 14χρονη που δέχθηκε επίθεση από συμμαθήτριές της στο Περιστέρι και όπως φαίνεται στο βίντεο του Star είναι πεσμένη στο έδαφος και δέχεται επίθεση από 3 συμμαθήτριες της στο προαύλιο του σχολείου.

Το ένα κορίτσι κρατούσε την μαθήτρια για να μη σηκωθεί και η φίλη της την έσερνε από τα μαλλιά, τη χτύπαγε και της έριχνε γροθιές στην πλάτη. Όταν προσπάθησε η 14χρονη να ξεφύγει, δέχθηκε δυνατές κλωτσιές στα πόδια.

«Αυτή τη στιγμή φοβάμαι και για τη ζωή του παιδιού μου… εφόσον έφτασαν σε αυτό το σημείο μπορεί να κάνουν και τίποτα χειρότερο. Εδώ μιλάμε για επικίνδυνα παιδιά. Για ασήμαντη αφορμή… κάποιοι το παίζουν αρχηγοί μέσα στο σχολείο» δήλωσε ο πατέρας της μαθήτριας.

«Πήγαμε στο “ΠΑΙΔΩΝ” την εξέτασε γιατρός, έκανε αξονική… είχε πονοκέφαλο από τα χτυπήματα στο κεφάλι… στο σώμα είχε κάτι εκδορές. Μετά την αστυνομία δεχόταν απειλητικά μηνύματα ότι “θα σε αποτελειώσουμε και τέτοια…».

Τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης παρακολούθησαν δεκάδες μαθητές και μάλιστα τραβούσαν και βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα, αντί να προσπαθήσουν να τις χωρίσουν.

Η αστυνομία που κλήθηκε στο σημείο του περιστατικού συνέλαβε τις 3 μαθήτριες και τις οδήγησε στο τμήμα, με τους γονείς του θύματος να υποβάλουν μήνυση

Το πρωί γονείς συγκεντρώθηκαν έξω από το Γυμνάσιο στο Περιστέρι για να διαμαρτυρηθούν για τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά βίας.

«Μεγάλη ανησυχία υπάρχει στην ελληνική αστυνομία. Έχουμε σαφή πλέον αύξηση της παιδικής εγκληματικότητας η οποία ξαφνικά μετατρέπεται σε σκληρή. Όλες οι ενέργειες της αστυνομίας είναι σε συνάρτηση και με άλλα υπουργεία και να βρουν λύσεις…» ανέφερε ο ειδικός Αστυνομικός Διοικητής Σταύρος Μπαλάσκας.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ από το Star:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους