Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Διανομέας φαγητού: «Άργησα παραγγελία 5 λεπτά και μου την πέταξαν στο κεφάλι!»

Μίλησε σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο επάγγελμά του

Για τις δυσκολίες που έχει το επάγγελμα του διανομέα στο σήμερα μίλησε στο OPEN επαγγελματίας, στη σκιά του θανάτου ενός συναδέλφου τους στην Τούμπα.

«Περνάμε ανάμεσα στα αυτοκίνητα, κάνουμε ελιγμούς, είμαστε βιαστικοί για να παραδώσουμε τις παραγγελίες μας, αλλά όπως έχετε προσέξει και εσείς όταν γίνεται μια παραγγελία η πλατφόρμα δίνει ένα εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης τον οποίον εμείς πρέπει να τηρήσουμε αλλιώς θα υπάρχουν παράπονα στην πλατφόρμα και αυτό θα έχει επίπτωση σε εμάς», ανέφερε.

Ο ίδιος παράλληλε εξήγησε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δουλεύουν πολλές φορές, τονίζοντας «η πλατφόρμα δεν υπολογίζει ήλιο, βροχή, αέρα, η πλατφόρμα υπολογίζει ένα εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης μέσω της απόστασης και της περιοχής. Δεν παίζει ρόλο η βροχή και τα καιρικά φαινόμενα γενικά. Ή άμα έχει κίνηση ο δρόμος, άμα έχει γίνει κάποιο ατύχημα, είναι κλειστός ένας δρόμος, ο,τιδήποτε από αυτά που μπορούν να συμβούν».

«Έχει τύχει να έχω τρεις παραγγελίες, να πρέπει να παραδώσω μέσω της πλατφόρμας σε έναν πάλι εκτιμώμενο χρόνο που έχει δοθεί από την πλατφόρμα. Οι δύο είχαν παραδοθεί στην ώρα τους. Η τρίτη όπως μπορείτε να φανταστείτε άργησε ένα πεντάλεπτο, για καφέδες και σοκολάτες. Ως αποτέλεσμα ήταν να μου πετάξουν την σοκολάτα στο κεφάλι επειδή είχε κρυώσει, λες και έφταιγα εγώ σαν διανομέας» είπε.

Tέλος, ο διανομέας ανέφερε στο OPEN και το πως η ακρίβεια έχει επηρεάσει τα δικά τους tips. «Έχουν μειωθεί τα πουρμπουάρ γιατί οι τιμές έχουν πάρει την ανηφόρα».

Δείτε το video:

Πηγή: theopinion.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σοκολάτα: «Τσουχτερή» για αγρότες και καταναλωτές η τιμή του κακάο
Δεδομένου ότι οι τιμές σε δημοφιλή προϊόντα σοκολάτας έχουν ανέβει έως και 50% από πέρυσι, ορισμένοι αναλυτές προειδοποιούν ότι μπορεί να εξελιχθεί...
Σοκολάτα: «Τσουχτερή» για αγρότες και καταναλωτές η τιμή του κακάο