Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τροχαίο με ανατροπή νταλίκας στο Πήλιο - Έπεσε σε αυλάκι (VIDEO)

Λίγα μέτρα πριν από γέφυρα η οποία είχε υποστεί καταστροφή από τις κακοκαιρίες Daniel και Elias

Παρολίγον τραγωδία σημειώθηκε προχθές το απόγευμα στο Πήλιο και συγκεκριμένα στον επαρχιακό δρόμο Βόλου - Ζαγοράς στο ρεύμα προς Βόλο, όταν νταλίκα του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Ζαγοριν» ανετράπη, πέφτοντας σε αυλάκι στο πλάι του δρόμου.

Σύμφωνα με το taxydromos, το περιστατικό σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 7 το απόγευμα, λίγα μέτρα πριν τη γέφυρα στο Γαλανόρεμα με κατεύθυνση προς Βόλο. Η γέφυρα είχε υποστεί καταστροφή από τις κακοκαιρίες Daniel και Elias, με αποτέλεσμα στο σημείο να υπάρχει ιδιαίτερη στενότητα στον δρόμο.

Ο οδηγός της νταλίκας, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμή συνθήκες, έπεσε στο αυλάκι στο πλάι του δρόμου, με αποτέλεσμα η νταλίκα να γύρει και να προσγειωθεί σε αναχώματα διπλανού κτήματος.

Στην περιοχή επικράτησε πανικός, με τους κατοίκους και τους διερχόμενους να προσπαθούν να βοηθήσουν με ό, τι μέσο μπορούσαν. Τελικά, γερανός από τον Βόλο έφτασε στο σημείο, για να απομακρύνει το όχημα με ασφάλεια.

Δείτε video από το σημείο:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους