Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η συνομιλία με θύμα έμφυλης βίας

«Συζητάμε για την κακοποίηση που βιώνει μία γυναίκα, και πώς καταφέρνει να αποδράσει», αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός

Με το μήνυμα «σπάμε την σιωπή. Σπάμε τα ταμπού. Μιλάμε ανοιχτά για την κακοποίηση» ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών συνομίλησε με μια γυναίκα, θύμα έμφυλης βίας, θέλοντας να παρακινήσει και άλλες γυναίκες που βιώνουν κάτι αντίστοιχο να σπάσουν το κύκλο της βίας.

Δείτε την ανάρτηση του πρωθυπουργού και την συγκλονιστική κατάθεση ψυχής της γυναίκας που βρήκε το κουράγιο και έφυγε από το κακοποιητικό περιβάλλον όπου ζούσε.

«Σήμερα, Διεθνή Ημέρα για την εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, συζητάμε για την κακοποίηση. Για το πώς τη βιώνει μία γυναίκα, και πώς καταφέρνει να αποδράσει. Αλλά και για τα εργαλεία της Πολιτείας για να τη βοηθήσει να βγει από τον κύκλο της βίας».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εμβληματικά αρχιτεκτονικά τοπόσημα στα χρώματα της ΕΕ – Ποιο στην Ελλάδα
Με αφορμή την Ημέρα της Ευρώπης εμβληματικά αρχιτεκτονικά τοπόσημα θα φωταγωγηθούν το βράδυ της 8ης προς 9 Μαΐου σε όλες τις χώρες της ΕΕ
Εμβληματικά αρχιτεκτονικά τοπόσημα στα χρώματα της ΕΕ – Ποιο στην Ελλάδα