Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

AEGEAN: Στηρίζει την προσπάθεια κορυφαίων αθλητών των Παραολυμπιακών Αγώνων

Μοιράζει μαζί τους το μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία

Η AEGEAN στηρίζει την προετοιμασία των κορυφαίων αθλητών Γιάννη Σεβδικαλή (στίβος), Μιχάλη Σεΐτη (στίβος) και Αντώνη Τσαπατάκη (κολύμβηση) για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι και μοιράζει μαζί τους το μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία.

Πάντα κοντά στο πλευρό αθλητών και αθλητριών που εκπροσωπούν τη χώρα σε κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις, αλλά και στις προσπάθειες των ατόμων με αναπηρία για προσβασιμότητα και ίσες ευκαιρίες, η AEGEAN στηρίζει την προετοιμασία των συγκεκριμένων Ελλήνων αθλητών και μαζί τους επικοινωνεί τις αξίες της θέλησης, της ανθεκτικότητας και της επιμονής απέναντι σε κάθε πρόκληση. 

Οι τρεις αθλητές των Παραολυμπιακών Αγώνων, φωτεινό παράδειγμα για όλους, εργάζονται ήδη εντατικά με στόχο να χαρίσουν στη χώρα μας ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις και η AEGEAN βρίσκεται δίπλα τους για να τους υποστηρίξει και να τους μεταφέρει στις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις για την προετοιμασία τους.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Ο Πούτιν δεν διέταξε την δολοφονία Ναβάλνι
Η αμερικανική εκτίμηση βασίστηκε σε μια σειρά πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων διαβαθμισμένων πληροφοριών, και σε μια ανάλυση των δημόσιων...
Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Ο Πούτιν δεν διέταξε την δολοφονία Ναβάλνι