Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Η Σταυρούλα Πολάκη πήρε πτυχίο Νομικής ΑΠΘ – Η ομιλία του πατέρα της

Τι είπε στους πτυχιούχους ο συνεργάτης του Στέφανου Κασσελάκη

Στην τελετή ορκωμοσίας των πτυχιούχων της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ βρέθηκε χθες ο στενός συνεργάτης του Στέφανου Κασσελάκη, Παύλος Πολάκης, καθώς η ορκίζονταν η κόρη του Σταυρούλα που πήρε το πτυχίο της. 

Μάλιστα, ο Παύλος Πολάκης μίλησε και στους πτυχιούχους λέγοντας: «Η Νομική είναι η επιστήμη που ρυθμίζει τις σχέσεις των ανθρώπων. Η Νομική είναι η επιστήμη που αποτυπώνει με κανόνες δικαίου τον συσχετισμό των κοινωνικών δυνάμεων» ενώ στη συνέχεια σχολίασε ότι είναι «πολύ δύσκολη δουλειά» αλλά «ακόμα πιο δύσκολο είναι η απονομή της δικαιοσύνης. Είστε η καταφυγή των απλών ανθρώπων για να υπερασπίσετε τα δικαιώματά τους, να μπορέσει να λύσει το φορολογικό του πρόβλημα, να διεκδικήσει τα δημοκρατικά του δικαιώματα και να αποδοθεί δικαιοσύνη».

Δείτε βίντεο με όσα είπε 

 



Η απάντηση Γεωργιάδη

Ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης σε ανάρτησή του στα social media απάντησε στα όσα είπε ο Παύλος Πολάκης γράφοντας: «Ποιος είναι ο ορισμός του εμμονικού ανθρώπου; Να σε έχει αξιώσει ο Θεός να είσαι γερός και να καμαρώνεις την κόρη σου στην ορκομωσία της και εσύ να σπαταλάς αυτή την στιγμή για να επιτεθείς στους πολιτικούς σου αντιπάλους (δηλ σε μένα) και στους Δικαστές… «δεν έφταιγεν ο ίδιος τόσος ήτανε» δεν πειράζει @pavpol2222 εγώ σου εύχομαι να την καμαρώνεις πάντα και πιο ψηλά!».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ