Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μύκονος: Συνελήφθη 61χρονος για απόπειρα βιασμού ενός ανήλικου

Του είχαν εμπιστευτεί να επιβλέπει προσωρινά το ανήλικο αγόρι – Τι βρέθηκε από την αστυνομική έρευνα

Συνελήφθη ένας 61χρονος στη Μύκονο για απόπειρα βιασμού ενός ανήλικου. Ειδικότερα, ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος 61χρονου αλλοδαπού, για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, κατάχρηση ανηλίκου και απόπειρα βιασμού, σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες της ΕΡΤ, ο δράστης προέβη σε ασελγείς-γενετήσιες πράξεις με ανήλικο πρόσωπο, νεότερο των 15 ετών, που του είχαν εμπιστευτεί να το επιβλέπει προσωρινά.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 61χρονος κατά τον τελευταίο μήνα εκμεταλλευόμενος χρονικά διαστήματα ολιγόλεπτης απουσίας οικείων του ανήλικου προσώπου και προσφέροντας υλικά αγαθά προς αποπλάνησή του, προέβη άλλες δύο φορές σε παρόμοιες ενέργειες. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Δημοπρασία ξανά για τα γυάλινα περίπτερα στον Κήπο του Νερού
Καθώς και άλλα τρία αναψυκτήρια – Εκτιμάται ότι θα μπορέσουν να ανοίξουν εντός Ιουνίου, εάν κατακυρωθούν – Υπάρχει ενδιαφέρον για εκμίσθωση
Θεσσαλονίκη: Δημοπρασία ξανά για τα γυάλινα περίπτερα στον Κήπο του Νερού
Εγκρίθηκε το νέο σχέδιο για την εναέρια διάσωση – Δημιουργούνται 6 βάσεις ετοιμότητας
Για τις ανάγκες του Εθνικού Σχεδίου Εναέριας Διάσωσης και Αεροδιακομιδών συστήνονται βάσεις σε Αγχίαλο, Ακτιο, Ηράκλειο, Καβάλα, Νάξο και Λήμνο
Εγκρίθηκε το νέο σχέδιο για την εναέρια διάσωση – Δημιουργούνται 6 βάσεις ετοιμότητας