Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δάκρυσε δημοσιογράφος μιλώντας για την υπόθεση κακοποίησης του χάσκι (VIDEO)

Εντείνονται οι έρευνες της αστυνομίας

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση του άγριου βασανισμού του Όλιβερ, του χάσκι που βρέθηκε βαρύτατα κακοποιημένο στην Αράχωβα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει τους πάντες με τις εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές να εντείνουν τα τελευταία 24ωρα τις έρευνες για τον κακοποιητή του.

Παρόλο που ο Όλιβερ πάλεψε για να κρατηθεί στη ζωή, και η ιδιοκτήτρια του πίστευε ότι θα τα καταφέρει, τελικά μετά από κάποιες ώρες η καρδιά του δεν άντεξε και κατέληξε στο σπίτι του.

Σήμερα Τετάρτη η δημοσιογράφος Μαριάννα Γεωργαντή βγήκε στον αέρα της εκπομπής Ώρα Ελλάδος στο Open για να μεταφέρει τις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση, ωστόσο, φαίνεται πως συγκινήθηκε από το φριχτό έγκλημα και βούρκωσε προσπαθώντας μετά δυσκολίας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

 «Έχω και εγώ σκυλάκι, χίλια συγγνώμη δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό στον αέρα. Είναι τραγικό!», είπε μεταξύ άλλων, προσπαθώντας να συγκρατηθεί και να συνεχίζει το ρεπορτάζ της.

Δείτε το βίντεο μετά το 02:35

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σοκολάτα: «Τσουχτερή» για αγρότες και καταναλωτές η τιμή του κακάο
Δεδομένου ότι οι τιμές σε δημοφιλή προϊόντα σοκολάτας έχουν ανέβει έως και 50% από πέρυσι, ορισμένοι αναλυτές προειδοποιούν ότι μπορεί να εξελιχθεί...
Σοκολάτα: «Τσουχτερή» για αγρότες και καταναλωτές η τιμή του κακάο