Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Προθεσμία για την Παρασκευή έλαβε ο 71χρονος

Κατά την προσαγωγή του στην εισαγγελία, ο 71χρονος εμφανίστηκε ψυχρός και αμετανόητος

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου έλαβε από την εισαγγελία Πειραιά ο 71χρονος που συνελήφθη στο Κερατσίνι για τη δολοφονία με καραμπίνα της άτυχης 43χρονης γυναίκας του στη Σαλαμίνα, μητέρας ενός παιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον 71χρονο που έχει ομολογήσει την πράξη του αναμένεται το δικαστήριο να ορίσει δικηγόρο.

Κατά την προσαγωγή του στην εισαγγελία, ήταν κυνικός και αμίλητος ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ισχυρίστηκε στην κατάθεσή του προς τους αστυνομικούς ότι σκότωσε την άτυχη γυναίκα λόγω ερωτικής αντιζηλίας.

Ο δράστης έφτασε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι στο δικαστικό Μέγαρο του Πειραιά και παρά τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων δεν απάντησε. Σύμφωνα με βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, ο 71χρονος, μετά την αποτρόπαια πράξη του, πήγε στο Κερατσίνι για καφέ.

 Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης του στυγερού εγκλήματος συνελήφθη λίγες ώρες μετά από το στίγμα του κινητού του, σε περιοχή στο Κερατσίνι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 71χρονος εμφανίστηκε ψυχρός και αμετανόητος. Ομολόγησε ότι πήγε στο σπίτι της γυναίκας την οποία πυροβόλησε από ένα ανοιχτό παράθυρο ενώ στη συνέχεια μπήκε μέσα, σκέπασε το σώμα της με ένα σεντόνι και ακολούθως έφυγε με το φέριμποτ για Πειραιά.

intime_ginaikoktonos-salamina_2.jpeg

 

Πηγή: skai.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ