Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σοβαρό τροχαίο στον Πειραιά: ΙΧ έπεσε σε λεωφορείο – Τραυματίστηκαν δύο γυναίκες

Το αυτοκίνητο που φέρεται να έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα παραβίασε κόκκινο σηματοδότη

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στον Πειραιά όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο στη συμβολή των οδών Αλιπέδου και Μικράς Ασίας. Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο οδηγούσε μια γυναίκα η οποία ανασύρθηκε τραυματισμένη.

Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκαν συνολικά δύο άτομα. Νεότερες, δε, πληροφορίες του ΑΝΤ1, αναφέρουν ότι πρόκειται για δύο κοπέλες 25 ετών που νοσηλεύονται σε καλή κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου και μεταφέρθηκαν.

Κατά πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA το αυτοκίνητο που οδηγούσε η γυναίκα παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη και έπεσε με δύναμη πάνω στο λεωφορείο της γραμμής «040».

Ο οδηγός του λεωφορείου που είναι σοκαρισμένος φέρεται να έχει περιγράψει ότι «έτρεχε με τόση ταχύτητα το αυτοκίνητο και δεν πρόλαβα να κάνω κάποιο ελιγμό αριστερά ή δεξιά».

Στο λεωφορείο, το οποίο ακινητοποιήθηκε μετά τη σφοδρή σύγκρουση, επέβαιναν περίπου 20 άτομα με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι καλά στην υγεία τους.

Δείτε video από το σημείο του ατυχήματος:

Πηγή: protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ η Θεσσαλονίκη σήμερα με 2 στάσεις – Ποιες ώρες απεργούν
Στάση εργασίας από τους εργαζόμενους στον ΟΑΣΘ στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων για την εργατική Πρωτομαγιά
Χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ η Θεσσαλονίκη σήμερα με 2 στάσεις – Ποιες ώρες απεργούν