Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Cancel Αράχωβα: Αντιδρούν ξενοδόχοι - «Να μην πάμε και Σαλαμίνα με τη γυναικοκτονία»

Οι ξενοδόχοι της Αράχωβας απαντούν στις αντιδράσεις και στο κάλεσμα για cancel στην πόλη τους

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει στα social media η υπόθεση της Αράχωβας με την αδιανόητη κακοποίηση του χάσκι που βρήκε μαρτυρικό θάνατο. Ο Όλιβερ βρήκε μαρτυρικό θάνατο καθώς υπέστη βιασμό με αιχμηρό αντικείμενο και πέθανε από αιμορραγία. Το ζήτημα προκάλεσε κύμα οργής στο διαδίκτυο, με χρήστες να ζητούν να βρεθεί και να τιμωρηθεί ο δράστης, ενώ παράλληλα προτρέπουν τον κόσμο να μην επισκεφθεί την περιοχή της Βοιωτίας ή να ακυρώσει το ταξίδι του, καθώς υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι οι κάτοικοι γνωρίζουν και δεν μιλούν.

Το #cancelArachova έχει γίνει τρεντ στο Twitter, με τους ξενοδόχους της Αράχωβας να περνούν στην αντεπίθεση και να βγάζουν ανακοίνωση, μιλώντας για "μηνύματα μίσους και ιδεοληψίας από φιλοζωικές ομάδες που προτρέπουν τους επισκέπτες της Αράχωβας να μην ξανάρθουν".

Υπογραμμίζουν ότι ο σκύλος ήταν γνωστός σε όλους, έκαναν λόγο για αποτρόπαια πράξη, η οποία ώστοσο, όπως τονίζουν, "ουδεμία σχέση έχει με τους κατοίκους της Αράχωβας και τους επιχειρηματίες του τουρισμού" και ζητούν να βρεθεί ο δράστης.

"Δεν είναι δυνατό να δικάζεται μια ολόκληρη κοινωνία στο διαδίκτυο και σε κάποιες online εφημερίδες - blog και να προτρέπουν ακόμη και επώνυμοι δημοσιογράφοι να μην επισκεφτεί κανένας την Αράχωβα, διότι θεωρούν ότι οι Αραχωβίτες γνωρίζουμε τον έναν ή τους περισσότερους κακοποιητές και τους καλύπτουμε!!! Εννοείται, ότι αν γνώριζε κάτι κάποιος από τους κατοίκους, θα είχαμε συνεισφέρει στη άμεση σύλληψή του/ς. Δεν συγκαλύπτουμε κακουργηματικές πράξεις σε ζωάκια!!!! Με τη λογική αυτή μην ξαναπάμε στην Σαλαμίνα διότι έγινε ανθρωποκτονία!" σημείωσαν οι ξενοδόχοι, αναφερόμενοι προφανώς στο φρικτό έγκλημα, με θύμα μία 43χρονη, η οποία έπεσε νεκρή όταν την πυροβόλησε ο 71χρονος σύντροφός της.

Η ανακοίνωση των ξενοδόχων καθώς και η σύγκριση με τη γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα, προκάλεσε νέο μπαράζ αντιδράσεων στα social media, με τους χρήστες του Twitter να εκφράζουν την ενόχλησή τους.

Διαβάστε μερικά από τα tweets:

- Κατάλαβες γιατί δεν πρέπει να ξαναπατήσει κανένας εκεί? Αν δεν το κατάλαβες έλα να στο εξηγήσω εγώ ...

- Οργισμένη ανακοίνωση από τους ξενοδόχους για το κάλεσμα σε μποϊκοτάζ #Αράχωβα
Οργιστήκατε;;;; Εμείς να δείτε που τόσες μέρες δεν μιλάτε!!!

- Οι ξενοδόχοι στην #ΑΡΑΧΩΒΑ ούτε που σκέφτηκαν να τσοντάρουν από ένα 500αρικο ο καθένας για την επικήρυξη του δράστη. Μόνο να κουνάνε το δάχτυλο!

- Η "σιωπή" σας είναι η μεγαλύτερη ντροπή, για αυτό ούτε ευρώ ολόψυχα. Υ.Γ: στην Σαλαμίνα ο κατηγορουμενος έχει ήδη συλληφθεί.

- #ΑΡΑΧΩΒΑ έβγαλαν και ανακοίνωση οι ξενοδόχοι γιατί δεν βγαλαμε cancel και για τη Σαλαμίνα πχ αλλά καμιά υπόσταση...Το να μιλήσουν πχ δεν παίζει...Μάλλον άρχισαν οι ακυρώσεις και τσούζει.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Συλλόγου Ξενοδόχων και Ενοικιαζομένων Δωματίων Αράχωβας

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν στα κοινωνικά δίκτυα μηνύματα μίσους και ιδεοληψίας από φιλοζωικές ομάδες που προτρέπουν τους επισκέπτες της Αράχωβας να μην ξανάρθουν, λόγω του ότι βασανίστηκε από έναν ή περισσότερους ανθρώπους στην Αράχωβα και αργότερα κατέληξε, το υπέροχο σκυλάκι με όνομα - Όλιβερ, το οποίο ήταν γνωστό σε όλους μας και κυκλοφορούσε στους δρόμους και σοκάκια της Αράχωβας.

Η αποτρόπαια αυτή πράξη ουδεμία σχέση έχει με τους κατοίκους της Αράχωβας και τους επιχειρηματίες του τουρισμού!

Δεν είναι δυνατό να δικάζεται μια ολόκληρη κοινωνία στο διαδίκτυο και και σε κάποιες online εφημερίδες - blog και να προτρέπουν ακόμη και επώνυμοι δημοσιογράφοι να μην επισκεφτεί κανένας την Αράχωβα, διότι θεωρούν ότι οι Αραχωβίτες γνωρίζουμε τον έναν ή τους περισσότερους κακοποιητές και τους καλύπτουμε!!! Εννοείται, ότι αν γνώριζε κάτι κάποιος από τους κατοίκους, θα είχαμε συνεισφέρει στη άμεση σύλληψή του/ς.
Δεν συγκαλύπτουμε κακουργηματικές πράξεις σε ζωάκια!!!!
Με τη λογική αυτή μην ξαναπάμε στην Σαλαμίνα διότι έγινε ανθρωποκτονία!

Όλοι οι κάτοικοι της Αράχωβας καθώς και οι επιχειρηματίες της, τάσσονται κατά αυτού του περιστατικού και όλοι μας επιθυμούμε να βρεθεί άμεσα ο/οι δράστης/ες και να λάμψει η αλήθεια!

Με εκτίμηση
Καλούσα Ναυπακτίτου
Πρόεδρος Ξενοδόχων και
Ενοικιαζομένων Δωματίων Αράχωβας.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ!!!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους