Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τραυματισμός αστυνομικού στου Ρέντη: «Δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε»

Ηχητικό ντοκουμέντο κατά τη διάρκεια των αιματηρών επεισοδίων στο Ρέντη, στον αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού - Η αγωνία των συναδέλφων του 31χρονου αποτυπώνεται στο ηχητικό ντοκουμέντο από τους ασυρμάτους

Ηχητικό ντοκουμέντο με τη συνομιλία των αστυνομικών με το Κέντρο Επιχειρήσεων μετά τον τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού στον Ρέντη εξασφάλισε και παρουσιάζει το protothema.gr.

Από την πρώτη στιγμή οι συνάδελφοι του τραυματία αστυνομικού του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες κάνοντας του τουρνικέ προκειμένου να σταματήσουν την ακατάσχετη αιμορραγία.

Διαβάστε τη συνομιλία που ακούγεται στο ηχητικό ντοκουμέντο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας:

«Εισέρχονται Παπαδιαμάντη. Κάνουν κίνηση μπρος πίσω» ακούγεται να λέει ένας αστυνομικός στο Κέντρο. «Ελήφθη. Έχουμε κάνει τουρνικέ στον συνάδελφο;» ρωτάει το κέντρο. (σ.σ.:το τουρνικέ είναι η χρήση ειδικού αιμοστατικού επίδεσμου που εφαρμόζεται σε περιπτώσεις αιμορραγίας από μεγάλο αγγείο). «Το έχουμε φτιάξει το τουρνικέ, του έχουν παρασχεθεί οι πρώτες βοήθειες» απαντά ο αστυνομικός.

«Όταν έρθει 541 κίνησε κανονικά τις δυνάμεις. Βάλε μέσα τα άτομα και τα παραδίδεις στις δυο εξόδους με τις διμοιρίες. Δεν θα φύγει κανείς από το γήπεδο αν δεν λάβεις εντολή» δίνει εντολή το Κέντρο.

«Δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε!» ακούγεται να λέει αστυνομικός. «Μας ενημερώνουν ότι σε ένα (σ.σ.: λεπτό) θα είναι εκεί», απαντά το Κέντρο για το ασθενοφόρο. 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ