Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

«Μαϊμού» αστυνομικός εξαπάτησε ηλικιωμένη στη Μαγνησία – Πώς της πήρε 20.000 ευρώ

Η ηλικιωμένη έβαλε το μεγάλο ποσό σε μια σακούλα, την οποία άφησε δίπλα σε έναν κάδο απορριμμάτων που της υπέδειξε ο δράστης

Πανικοβλήθηκε μια ηλικιωμένη γυναίκα από την ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού Μαγνησίας, όταν δέχθηκε κλήση στο σταθερό της τηλέφωνο από έναν άγνωστο που της είπε ότι είναι αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. και της ζήτησε 20.000 ευρώ, για να μην πάει στη φυλακή η κόρη της που τάχα προκάλεσε τροχαίο δυστύχημα με θύμα ένα ανήλικο παιδί.

Από το βάθος ακουγόταν μια γυναίκα να κλαίει, να την αποκαλεί «μαμά» και να της ζητάει να την βοηθήσει και η ταραγμένη 78χρονη πείστηκε ότι ήταν η κόρη της. Έτσι, ακολούθησε τις οδηγίες του ‘αστυνομικού’, πήγε σε μια τράπεζα στην περιοχή των Αλυκών στον Βόλο από την οποία έκανε ανάληψη και έβαλε το μεγάλο ποσό σε μια σακούλα, την οποία άφησε δίπλα σε έναν κάδο απορριμμάτων που της υπέδειξε.

Όταν η κόρη της επικοινώνησε μαζί της και αντιλήφθηκε ότι την είχαν εξαπατήσει, η 78χρονη έτρεξε να πάρει τη σακούλα με τα χρήματα, αλλά ήδη τα είχε παραλάβει συνεργός του απατεώνα που είχε εξαφανιστεί. Έρευνες για τον εντοπισμό των τουλάχιστον τριών δραστών διενεργεί η Ασφάλεια Βόλου.

Πηγή: protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο τραγικός θάνατος του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Εκτινάχθηκε και έπεσε σε φρεάτιο» (VIDEO)
Ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μούκανος περιέγραψε πώς συνέβη το ατύχημα που στοίχισε την ζωή στον γνωστό σκηνοθέτη
Ο τραγικός θάνατος του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Εκτινάχθηκε και έπεσε σε φρεάτιο» (VIDEO)