Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σάκης Αρναούτογλου: Έρχονται χιόνια εξπρές σε λίγες ώρες – Σε ποιες 4 πόλεις

Επιδείνωση εξπρές του καιρού – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από το μεσημέρι της Κυριακής

Για χιόνια εξπρές κάνει λόγο ο προγνώστης καιρού, Σάκης Αρναούτογλου, τα οποία θα επηρεαστούν περιοχές που βρίσκεται και πολύ χαμηλά στα 500 μέτρα.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτησή του: «Φίλες και φίλοι από τη Δυτική Μακεδονία! Μετά τις 3 με 4 περίπου το μεσημέρι σήμερα Κυριακή (σ.σ. 10 Δεκεμβρίου) και για ένα 4ωρο έως το πολύ 6άωρο δεν αποκλείεται εκτός από τα ορεινά της περιοχής να "πασπαλίσει" αρκετά δυνατά μέχρι και πολύ χαμηλά (500μέτρα) και στις πρωτεύουσες των νομών της Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη, Καστοριά, Φλώρινα, Γρεβενα)».

Άλλωστε, νωρίτερα είχε προειδοποιήσει για επιδείνωση εξπρές του καιρού τις επόμενες ώρες και κυρίως από το βράδυ σήμερα Κυριακή, στα δυτικά, κεντρικά και νότια-Αττική.

Όπως γράφει: «Σύμφωνα με το έγκυρο γαλλικό προγνωστικό μοντέλο ARPEGE, το οποίο αποτελεί μέρος του συστήματος ARPEGE-IFS  σε συνεργασία του γαλλικού κέντρου μετεωρολογίας CNRM (Centre National de Recherches Météorologiques) και του ινστιτούτου Meteo-France με το ECMWF, επιδείνωση εξπρές θα παρουσιάζει ο καιρός μετά το μεσημέρι στα δυτικά, κεντρικά και νότια τμήματα της χώρας, συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής με κατά τόπους δυνατές βροχές ή καταιγίδες!

Κατά τη διάρκεια της Δευτέρας πάντως ο καιρός θα βελτιωθεί και τα φαινόμενα θα περιοριστούν αρχικά στην Κρήτη και από το βράδυ στα Δωδεκάνησα. 

Δείτε το βίντεο και διαβάστε προσεκτικά την επεξήγηση των αποχρώσεων στους χάρτες πάνω αριστερά. 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ