Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

SOS: Εξαφανίστηκε 26χρονος από Καρδίτσα – Ενδέχεται να κινδυνεύει η ζωή του (ΦΩΤΟ)

Σκόπευε να ταξιδέψει προς την Αθήνα, ωστόσο το αυτοκίνητό του βρέθηκε στον Πρόδρομο Καρδίτσας

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρμόδιες αρχές για τον εντοπισμό ενός 26χρονου από την Καρδίτσα, ο οποίος εξαφανίστηκε στις 12 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με τους οικείους του στις 12/12/2023 σκόπευε να ταξιδέψει προς την Αθήνα, ωστόσο το αυτοκίνητό του βρέθηκε στον Πρόδρομο Καρδίτσας.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή του το Χαμόγελο του Παιδιού αναφέρει:

Στις 12/12/2023, μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Προδρόμου Καρδίτσας ο Παναγιώτης Βλάσσης, 26 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Παναγιώτη Βλάσση και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο. Σύμφωνα με τους οικείους του στις 12/12/2023 σκόπευε να ταξιδέψει προς την Αθήνα, ωστόσο το αυτοκίνητό του βρέθηκε στον Πρόδρομο Καρδίτσας.

Ο Παναγιώτης Βλάσσης έχει ύψος 1,88 μ. και 95 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρο φούτερ, μαύρο παντελόνι φόρμας και μαύρα αθλητικά παπούτσια Adidas.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

lost_blassis.jpeg

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οικογένεια Φύσσα: Μέγιστη προσβολή στα θύματα της Χ.Α. η αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου
«Είναι απορίας άξιο πως ένας αμετανόητος νεοναζί εγκληματίας με ηγετική εγκληματική δράση, ο κρίθηκε ως μη ύποπτος τελέσεως νέων αξιόποινων πράξεων»,...
Οικογένεια Φύσσα: Μέγιστη προσβολή στα θύματα της Χ.Α. η αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου