Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΕΔΕ στη Δημοτική Αστυνομία Αθηνών μετά από καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση

Με εντολή του Κώστα Μπακογιάννη, θα διενεργηθεί ΕΔΕ για την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος νεαρής, στα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η καταγγελία της Δήμητρας Λιαράκου, ότι υπέστη σεξουαλική παρενόχληση από άνδρες της δημοτικής αστυνομίας.

Στον απόηχο των αντιδράσεων, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης διέταξε τη διενέργεια ΕΔΕ.

“Με εντολή του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη διατάχθηκε σήμερα η άμεση διεξαγωγή Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, προκειμένου να διερευνηθεί καταγγελία που αφορά σε περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας Αθηνών”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του δήμου Αθηναίων.

Στην καταγγελία της, την οποία έκανε επώνυμα μέσω TikTok, η Δήμητρα Λιαράκου περιέγραψε όσα έζησε κατά την επίσκεψή της στα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας στην οδό αγίου Κωνσταντίνου, στο κέντρο της Αθήνας, όπου βρέθηκε για να πάρει πίσω τις πινακίδες του αυτοκινήτου της.

Δείτε το βίντεο με την καταγγελία:

 

 

Όπως λέει η ίδια, επειδή δεν μπορούσε να βρει την ασφάλεια αυτοκινήτου, τους ζήτησε να την βρουν ηλεκτρονικά. «Μου λέει ο ένας αστυνομικός να πάμε σπίτι του για να βρούμε την ασφάλεια και ο άλλος χασκογελούσε» αναφέρει.

Όπως λέει στη συνέχεια, όταν επέμεινε να βρουν την ασφάλεια ηλεκτρονικά, ο αστυνομικός την ρωτούσε «Τι μπορείς να κάνεις εσύ για μένα».

«Είμαι τόσο συγχυσμένη, ένιωσα πως με υποτιμάνε τόσο πολύ, δεν μπορείτε να το φανταστείτε», αναφέρει και συμπληρώνει: «Σηκώθηκα και έφυγα. Ήταν τρεις άνδρες όπου και οι τρεις –με συγχωρείτε για την έκφραση- με καυλαντίζανε».

«Γενικά έχω πάρα πολύ δυνατή προσωπικότητα, θα μπορούσα να μην έχω. (…) Ο μόνος λόγος που είμαι έτσι είναι γιατί όσο μεγαλώνω, συνειδητοποιώ πού σκατά ζω. Και νιώθω ότι δεν μπορεί να καταλάβει κανένας άνδρας πως νιώθω αυτή τη στιγμή. Όχι πως όλες οι γυναίκες μπορούν, πάνε και χορεύουν ζεϊμπέκικα…» καταλήγει στο βίντεό της.

Πηγή: News 24/7

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Aνδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο υπ. Εσωτερικών
Είναι αδιανόητο, λίγες εβδομάδες πριν τις ευρωπαϊκές εκλογές, να έχουμε συνεχιζόμενα κρούσματα που πλήττουν το κύρος του κράτους και την εμπιστοσύνη...
Aνδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο υπ. Εσωτερικών
Η απάντηση του Σωματείου Εργαζομένων στο «Αττικόν» για τις καταγγελίες Καλλιάνου
Οι υγειονομικοί και το κίνημα τους είναι μαζί με το λαό στον αγώνα για δωρεάν υγεία. Εχθρούς έχουν μόνο την πολιτική που θέλει να τα διαλύσει και να...
Η απάντηση του Σωματείου Εργαζομένων στο «Αττικόν» για τις καταγγελίες Καλλιάνου