Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Γκάζι: «Ένας καβγάς ήταν και έριξα ένα χαστούκι, δεν περίμενα ότι θα πυροβολήσει»

Τι φέρεται να είπε ο 33χρονος που συνελήφθη για το αιματηρό περιστατικό

Στη σύλληψη ενός εκ των εμπλεκομένων προσώπων του αιματηρού περιστατικού με τους πυροβολισμούς που σημειώθηκε στο Γκάζι με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις νεαροί από την Κρήτη, προχώρησαν το βράδυ Κυριακής στελέχη του Τμήματος Εκβιαστών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για τον συνεργό του πιστολέρο που πυροβόλησε και πρόκειται για ένα άτομο 33 ετών αλβανικής καταγωγής.

Ο άνδρας, μετά τη σύλληψή του, φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς πως δεν περίμενε να εξελιχθούν έτσι τα πράγματα καθώς νόμιζε ότι επρόκειτο για έναν απλό καβγά. Παράλληλα πρόσθεσε πως δεν περίμενε ότι ο έτερος άνδρας θα πυροβολούσε.  «Ένας καβγάς ήταν και έριξα ένα χαστούκι. Δεν περίμενα ότι θα πυροβολήσει» φέρεται να ισχυρίστηκε.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το πρωί εντοπίστηκε και το σκουρόχρωμο τζιπ των δραστών, το οποίο μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών (Δ.Ε.Ε.) για αποτυπώματα

Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες έχουν αναγνωριστεί και φέρεται να εμπλέκονται με κυκλώματα της νύχτας που δρουν στην ευρύτερη περιοχή. Αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο για Αλβανούς που είναι γνωστοί ως μπράβοι στο Γκάζι.

Ο «επαγγελματικός» τρόπος δράσης του πιστολέρο αποτύπωνεται, εξάλλου, και στο βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης.

Πηγή: Protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ