Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Γκάζι: Βαρύ κατηγορητήριο για τον συλληφθέντα – Τι υποστηρίζει

Ποινική δίωξη για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο και κατά συρροή, οπλοφορία και οπλοχρησία στον 33χρονο που συνελήφθη για τους πυροβολισμούς στο Γκάζι

Την Τετάρτη αναμένεται να απολογηθεί ο 33χρονος που συνελήφθη για τους πυροβολισμούς στο Γκάζι το περασμένο Σάββατο, ο οποίος βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

Σε βάρος του άνδρα Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος κατηγορείται ότι ήταν ο συνεπιβάτης του οχήματος τύπου τζιπ στο οποίο επέβαινε ο δράστης των πυροβολισμών κατά τριών νεαρών, ασκήθηκε ποινική δίωξη για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο και κατά συρροή, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Τι υποστηρίζει

Στη συνέχεια, οδηγήθηκε ενώπιον της 29ης τακτικής ανακρίτρια η οποία είχε ζητήσει τη σύλληψη του μετά την ταυτοποίησή του. Ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί το πρωί της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος φέρεται να υποστηρίζει πως δεν είχε εμπλοκή στο περιστατικό. Ειδικότερα, εμφανίζεται να λέει ότι χαστούκισε τον ένα Κρητικό καθώς ο τελευταίος τον έβρισε. Επίσης, ανάφερε ότι δε γνώριζε ότι ο οδηγός του τζιπ και φίλος του είχε επάνω του όπλο, δηλώνοντας σοκαρισμένος για το περιστατικό.

Κατά τη συνήγορό του, ο κατηγορούμενος από την πρώτη στιγμή ήταν σε σοκ και αμέσως μετά το περιστατικό επικοινώνησε μαζί της και της δήλωσε την πρόθεσή του να παραδοθεί στις αρχές.

Πηγή: News 24/7

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ