Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σοκάρει βίαιη απόπειρα αρπαγής γυναίκας σε διόδια – Τρεις άνδρες την σέρνουν σε ΙΧ

Το περιστατικό έγινε στο Αίγιο, κοντά στα διόδια

Η απόπειρα αρπαγής στο Αίγιο καταγράφεται και οι εικόνες κόβουν την ανάσα. Η άτυχη γυναίκα ουρλιάζει, την ώρα που οι δράστες την σέρνουν για να την βάλουν στο αυτοκίνητο…

Οι εικόνες στο βίντεο ντοκουμέντο είναι σκληρές. Είναι η μάχη νεαρής γυναίκας με στόχο να ξεφύγει από τα χέρια των δραστών. Η απόπειρα αρπαγής στο Αίγιο, κοντά στα διόδια, κάνει το γύρο του διαδικτύου, με τους αστυνομικούς που συνεχίζουν την έρευνα να αναλύουν καρέ – καρέ τις σκηνές, με στόχο να εντοπίσουν τους δράστες. Για την ώρα όμως αυτό δεν έχει συμβεί. Όπως αποκαλύπτεται μάλιστα έβαλαν στο στόχαστρο τη συγκεκριμένη γυναίκα δύο φορές, μέσα σε λίγες ώρες. Κάποιοι εκτιμούν ότι οι παρακάτω εικόνες, συνδέονται με κύκλωμα διακίνησης μεταναστών.

Όλα έγιναν το βράδυ της Τετάρτης 20 Δεκεμβρίου, κοντά στα διόδια του Αιγίου με θύμα μια νεαρή γυναίκα. Ο ένας από τους δράστες την τραβά από τα χέρια, ο άλλος προσπαθεί να την πιάσει από τα πόδια ενώ ο τρίτος κρατά ανοιχτή την πόρτα του οχήματος.

Η γυναίκα αντιστέκεται έχοντας πέσει στο έδαφος. Οι φωνές και τα ουρλιαχτά της σοκάρουν. Τελικά καταφέρνει να ξεφύγει από τα χέρια των τριών νεαρών και τρέχει έντρομη ουρλιάζοντας. Τα άτομα μπαίνουν στο αυτοκίνητο και κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση που τρέχει η γυναίκα.

Υπάρχουν μαρτυρίες ότι το όχημα των τριών νεαρών είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα ενώ ήταν σπασμένες και οι μπάρες των διοδίων. Πληροφορίες της εφημερίδας «Γνώμη» της Πάτρας, αναφέρουν ότι περιστατικό πιθανότατα συνδέεται με κύκλωμα διακίνησης μεταναστών.

Η άτυχη γυναίκα, αλλοδαπή σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, κατάφερε να ξεφύγει από τα δίχτυα του κυκλώματος με ένα αυτοκίνητο. Ωστόσο την ακολούθησαν και στα διόδια του Ελαιώνα την έφτασαν. Την έβγαλαν από το όχημα που επέβαινε και προσπάθησαν με τη βία να την πάρουν στο δικό τους αυτοκίνητο.

Πηγή: newsit.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους