Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Το μοιραίο τηλεφωνημα πριν ο 16χρονος στα Καλύβια σκοτώσει τον πατέρα του

Η τελευταία επικοινωνία του 16χρονου με τον πατέρα του

Καρτέρι στον πατέρα του, στον πρώτο όροφο της κατοικίας του στα Καλύβια, είχε στήσει ο 16χρονος.

Ο ανήλικος φέρεται να είχε συχνούς διαπληκτισμούς με το θύμα, εξαιτίας της κακοποίησης και της προσβλητικής συμπεριφοράς του 71χρονου τόσο στον ίδιο όσο και στη μητέρα και τον αδελφό του.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, λίγο πριν το έγκλημα στα Καλύβια, όταν ο 16χρονος ήταν βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με τη μητέρα και τον αδελφό του, δέχθηκε τηλεφώνημα από τον πατέρα του.

Όπως φέρεται να ανέφερε ο 16χρονος, ο 71χρονος άρχισε να τον εξυβρίζει με βαριές και κουβέντες τόσο τον ίδιο, αλλά και τη μητέρα και τον αδελφό του. Στη συνέχεια, επέστρεψε στο σπίτι και σκότωσε με δύο μαχαίρια τον πατέρα του.

Πώς έγινε το έγκλημα στα Καλύβια

Το φονικό σημειώθηκε, περίπου στις 21:20, όταν και Ο 16χρονος περίμενε στην είσοδο του πρώτου ορόφου, κρατώντας τα μαχαίρια που βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία. Όταν ο πατέρας του μπήκε στο σπίτι, ο 16χρονος του επιτέθηκε, μαχαιρώνοντάς τον στον λαιμό, το πρόσωπο και τον θώρακα.

Ο 71χρονος προσπάθησε να ξεφύγει, κατεβαίνοντας τη σκάλα, μέχρι που κατέληξε στον αύλειο χώρο, όπου και εντοπίστηκε η σορός του.
μετά το έγκλημα, ενημέρωσε τηλεφωνικά ένα φιλικό του πρόσωπο και τη μητέρα του για την πράξη του.

Στον τόπο του εγκλήματος, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα μαχαίρι, μία λάμα μαχαιριού και μία λαβή. Τα κατασχεθέντα, αλλά και τα ρούχα του 16χρονου θα αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση.

Ο 16χρονος δράστης έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη.

Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία και τον παρέπεμψε στον Ανακριτή από όπου ο πατροκτόνος ζήτησε και έλαβε προθεσμία. Μέχρι να δώσει απολογία, ο 16χρονος θα παραμείνει κρατούμενος.

Πηγή: iefimerida.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους