Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Βασίλης Καρράς: Είχε «καψούρα» με συλλεκτικά αυτοκίνητα - Δείτε την συλλογή (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Τα διατηρούσε σε ξεχωριστό χώρο στο κτήμα του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας

Η φωνή του Βασίλη Καρρά σίγησε μια για πάντα το απόγευμα της παραμονής των Χριστουγέννων. Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής που είχε καταφέρει να αγαπηθεί από ανθρώπους όλων των ηλικιών εντός και εκτός Ελλάδας, δεν είναι πια στη ζωή.

Τα τελευταία δυο χρόνια έδινε τη δική του μάχη με τον καρκίνο. Δεν το έβαζε κάτω, και σε όποιον επικοινωνούσε μαζί του για να μάθει πως πάει η υγεία του, ο Βασίλης Καρράς δήλωνε: «Είμαι εδώ». Τελικά όμως, πριν μερικές ημέρες νόσησε από κορωνοϊό, γεγονός που επιδείνωσε την κατάσταση της υγείας του και τελικά κατέληξε σε ηλικία 70 ετών.

Ο Βασίλης Καρράς εκτός από την μεγάλη αγάπη που είχε στο τραγούδι, λάτρευε και τα αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες.  Από τα νιάτα του, που ο τραγουδιστής εργαζόταν ως μηχανικός αυτοκινήτων και παράλληλα έλεγε και κάνα τραγουδάκι, ήθελε να φτιάξει τη δική του συλλογή με παλιά αυτοκίνητα. Και τα κατάφερε , όταν άρχισε να κατακτάει την κορυφή του λαϊκού τραγουδιού και να έχει οικονομική άνεση.

Έτσι, στο περίφημο κτήμα του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, έφτιαξε κι ένα ξεχωριστό χώρο, στον οποίο εκτίθενται τα πολύτιμα συλλεκτικά κομμάτια του. Αντίκες με τέσσερις, τρεις και δυο τροχούς, από περασμένες εποχές που τα αυτοκίνητα και οι μοτοσυκλέτες, με ή χωρίς καρότσα είχαν φινέτσα και στυλ!

 

aytokinita_karras_2.jpg
aytokinita_karras_1.jpg
aytokinita_karras_3.jpg
aytokinita_karras_4.jpg
aytokinita_karras_5.jpg

Πηγή: tlife.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ